Φοιτητές ποδοπατούνται για να ανέβουν στο λεωφορείο της Γραμμής 52


Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό προστίθεται στο ιστορικό της Γραμμής 52.

Απαράδεκτες συνθήκες για εκατοντάδες κόσμου στη Θεσσαλονίκη αναδεικνύονται από την καταγγελία. Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε αποδεικνύει την καθημερινότητα εκατοντάδων φοιτητών και εργαζομένων, οι οποίοι αναγκάζονται να αναμένουν επί ώρες τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ενώ ακόμη κι όταν φτάνουν ακολουθεί ποδοπάτημα καθώς η στάση έχει πλέον πλημμυρίσει από κόσμο.

Ακολουθεί παρακάτω το κείμενο της καταγγελίας:

«Σήμερα το πρωί περιμέναμε – φοιτητές και εργαζόμενοι – για το 52 από τις 7.15 . Ήρθε ένα λεωφορείο μετά από 45 λεπτά τουλάχιστον και σταμάτησε πριν τη στάση με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε ούτε να προσπαθήσουμε να μπούμε. Στις 8.27 ήρθε δεύτερο λεωφορείο, με τον κόσμο πλέον να έχει δημιουργήσει λαοθάλασσα, και σταματάει στην δίπλα στάση, για τη γραμμή 51.

Ξεκίνησε ποδοπάτημα αφού όλοι έτρεξαν να το προλάβουν και αμέσως έρχεται και άλλο λεωφορείο, σταματά στην γραμμή 52 ωστόσο όμως και τα δυο δεν ήταν αρκετά για τον κόσμο που περίμενε. Συγκεκριμένα, εγώ και πολλά άλλα άτομα ενώ ήμασταν εκεί από τις 7 το πρωί δεν καταφέραμε να μπούμε ούτε μετά από μιάμιση ώρα. Εκτός αυτού είναι ανεπίτρεπτο να μπαίνουμε σε λεωφορεία χωρίς καμία ασφάλεια, σε αποπνικτικές καταστάσεις, σα να είμαστε ζώα, και να βγαίνουμε στην Εγνατία οδό εκτεθειμένοι εν ετει 2020. Τριτοκοσμικές καταστάσεις!».

Πηγή: typosthes.gr