Η καραντίνα μπορεί να λειτουργήσει ως μια καλή ευκαιρία να φροντίσουμε τον εαυτό μας


Ο εγκλεισμός στο σπίτι μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κούρες ομορφιάς και ολοκληρωμένη περιποίηση του δέρματός μας ώστε να τονώσουμε ταυτόχρονα και την πεσμένη ψυχολογία των τελευταίων ημερών.
Το CBDWORLD Cannabis Store προτείνει πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, για μια luxury περιποίηση, προσώπου, σώματος, μαλλιών και άκρων στο σπίτι, με τη σειρά CBDWORLD Cannabis Cosmetics, με οργανικό κανναβέλαιο. Τα λιπαρά οξέα του κανναβέλαιου «ταιριάζουν» απόλυτα με τα λιπίδια του δέρματος έτσι ώστε η σύνθεσή του να ενυδατώνει τέλεια. Είναι πραγματικό «βάλσαμο» για την ξηρή, κουρασμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Επιπλέον η τοπική χρήση στο δέρμα των λιπαρών οξέων του κανναβέλαιου έχει αντιφλεγμονώδη δράση και επίσης αναπληρώνει τα χαμηλότερα επίπεδα κεραμιδίου, περιορίζοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων.

Προτείνουμε λοιπόν μετά από καλό καθαρισμό του δέρματος, την προετοιμασία του προσώπου για ενυδάτωση με natural CBDWORLD Cannabis Face Emulsion, μια υγρή σύνθεση θρεπτικής κρέμας με ενυδατικές και τροφο-τονωτικές ικανότητες. Συνεχίζουμε με την κυρίως ενυδάτωση του προσώπου απλώνοντας την εικοσιτετράωρη ενυδατική κρέμα natural CBDWORLD Cannabis Face Cream που αποτελεί την απόλυτη λύση στην τέλεια ενυδάτωση και στην αντιγήρανση.

Οι περισσότεροι δίνουμε έμφαση μόνο στην περιποίηση του προσώπου και αμελούμε το υπόλοιπο σώμα μας, με αποτέλεσμα να προκαλούνται φθορές στην επιδερμίδα μας χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε. Το CBDWORLD Cannabis Store προτείνει το natural CBDWORLD Cannabis Hair and Body Βath για την απόλυτη ενυδάτωση με τη βοήθεια του ελαίου της κάνναβης και το μοναδικό καθαρισμό της επιδερμίδας και των μαλλιών. Συμπληρώνουμε την περιποίηση του σώματος με απολέπιση, με το natural CBDWORLD Cannabis Body Peelig, ένα προϊόν με φυσικό συστατικό απολέπισης τους κόκκους καφέ, με μικρή κοκκομετρία για χρήση τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Ολοκληρώνουμε την περιποίηση του σώματος με τo natural CBDWORLD Cannabis Body milk Donkey που συνδυάζει το κανναβέλαιο με τα μοναδικά οφέλη του γαϊδουρινού γάλατος και ενυδατώνει και θρέφει μοναδικά την επιδερμίδα.


Στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς δεν ξεχνάμε την περιποίηση των χεριών, ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα που ταλαιπωρούνται περισσότερο από το κρύο, τη συχνή χρήση αντισηπτικών και το συχνό πλύσιμο. Η natural CBDWORLD Cannabis Hand Cream ενυδατώνει τέλεια με μικρή ποσότητα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα ενώ ταυτόχρονα τονώνει και φροντίζει τα νύχια.

Σχεδόν όλοι εργαζόμαστε από το σπίτι είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχολογία μας. Το μυστικό είναι να λειτουργούμε, όπως θα λειτουργούσαμε κάτω από κανονικές συνθήκες. Ντυθείτε κανονικά, περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, βάλτε ένα κραγιόν που θα σας φτιάξει τη διάθεση και ξεκινήστε με χαρά την εργασία σας!

 

Όλα τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

καθώς και στην εφαρμογή delivery

wolt: https://wolt.com/el/grc/thessaloniki/restaurant/cbd-world

Facebook page:https://www.facebook.com/cbdworld.skg

Website: www.cbdworld.gr

Instagram page: https://www.instagram.com/cbdworld_skg/