Ιώνια 2017: Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Σε Διαβατά και Νέα Μαγνησία

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα «Ιώνια 2017» που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και τα διοργανώνουν οι Δημοτικές Κοινότητες Διαβατών και Νέας Μαγνησίας υπό την αιγίδα του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων, παρουσιάζονται και προβάλλονται οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων του ΚΠΟΔΔ και των Συλλόγων της περιοχής, ενώ φέτος θα εμφανιστούν σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, οι «Les Au Revoir» και ο Νίκος Ζωιδάκης.

Στη διάρκεια των «Ιωνίων» κάτοικοι κι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικούς αγώνες, χορευτικές και μουσικές επιδείξεις, θέατρο, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας – βιβλίου και χειροτεχνημάτων καθώς και πολλές άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις οι οποίες χαρίζουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι 8.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Το φετινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Διαβατά:

14/9 : Παραδοσιακή βραδιά με το Χορευτικό Συγκρότημα Ιωνίας, το Χορευτικό ΚΑΠΗ Διαβατών και παραδοσιακό γλέντι.

15/9:Ποντιακή βραδιά με το Σύλλογο Ποντίων Διαβατών «Αλέξανδρος Υψηλάντης» και με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών: Στ. Πεσιρίδης, Δ. Τσαραμανίδης, Δ. Αθανασιάδης, Γ. Ελευθεριάδης, Π. Φωτιάδης, Δ. Μυστακίδης.

16/9: Λαϊκή βραδιά με τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη.

Χώρος εκδηλώσεων: Αύλειος χώρος Γυμνασίου Διαβατών

 

Νέα Μαγνησία:

17/9: Συναυλία με τους Les Au Revoir και το Νίκο Ζωϊδάκη.

18/9:Ρεμπέτικη βραδιά και παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από το Χορευτικό και τη Χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Ηρόδοτος.