Ιωνικός-Ελπίδες Χαλάστρας: 3-2


“Χορταστικό” το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και το μέταλλο ενός εν δυνάμει πρωταθλητή φανέρωσε στο σημερινό παιχνίδι του ο Ιωνικός, ο οποίος με ανατροπή και σκορ 3-2 κατάφερε να επικρατήσει των μαχητικών Ελπίδων Χαλάστρας που πάλεψαν ως το φινάλε, μα τελικά αποχώρησαν χωρίς πόντο από το γήπεδο του αντιπάλου τους.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Ιωνικό και μόλις στο 7′ ο Καντζούρας εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας και με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ, 0-1. Στο 19′ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά το σουτ εντός περιοχής του Ασλανίδη πέρασε άουτ. Η επόμενη ευκαιρία για τους “ασπρόμαυρους” σημειώθηκε στο 24′, με τη σέντρα του Ελληνίδη και την κεφαλιά του Κεχαγιά στα χέρια του Preci. Λίγο μετά το ημίωρο (32′), ο Βογιατζής επιχείρησε να βρει στόχο από μακρυά, όμως το σουτ έφυγε εκτός. Έπειτα, στο (45′), ο Βέργος σούταρε εντός περιοχής και ο Preci απέκρουσε, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα (45+1′), ο Ελληνίδης δοκίμασε το πόδι του σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο αντίπαλος πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, ήτοι με γκολ των “κόκκινων”, καθώς ο Ζλατάνος στο 51′ με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Πλάνο για το 0-2. Μετά από τρία λεπτά (54′), ο Κουσιώρας πραγματοποίησε τη σέντρα και ο Κεχαγιάς έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 58′ με σουτ του Ασλανίδη που μπλόκαρε ο Preci. Η πολιορκία των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Σαββόγλου απέφερε καρπούς στο 63′, όταν ο Κεχαγιάς ανέλαβε δράση και με εξαίσια ατομική ενέργεια που συνοδεύτηκε από σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Preci μειώνοντας σε 1-2. Στο 67′ η αντεπίθεση του Ιωνικού συνεχίστηκε και πάλι ο Κεχαγιάς οδήγησε από την άσπρη βούλα (το πέναλτι κέρδισε ο Ασλανίδης που ανετράπη στην περιοχή ύστερα από πάσα του Βέργου) το τόπι στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 71′, όταν ο Ελληνίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Μανελίδης με ωραία κεφαλιά βρήκε γωνία διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

 

Ιωνικός (Γ. Σαββόγλου): Πλάνος, Τσαμασλίδης, Βέλιος, Πασπαλάς Ν., Κωνστνατινίδης, Χατζηαντωνίου, Κεχαγιάς, Κουσιώρας, Βέργος, Ελληνίδης, Ασλανίδης

Επίσης αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης και Μανελίδης

Ελπίδες Χαλάστρας (Σ. Βαγγελόπουλος): Preci, Βαφειάδης, Τσαπαρδάκης, Μανιός, Παπατράγκας, Δίμτσης, Βογιατζής, Μάρκου, Καντζούρας, Μαντζιούνης Δ., Ζλατάνος

Επίσης αγωνίστηκαν οι Παπούλιας, Καραμητσιώρης και Γερόπουλος

Διαιτησία: Ιωακειμίδης (Παπακίπης – Λιαρής)

 

Πηγή: erasitexnika.gr