Καλοχώρι: Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2017


Η ληστεία είχε γίνε σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας.

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2017 στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, το βράδυ της 23-02-2017, ο 38χρονος μαζί με τρεις τουλάχιστον συνεργούς του, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή του Καλοχωρίου, προσέγγισαν 56χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας, τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του και με την απειλή όπλων του αφαίρεσαν το όχημα.

Το αυτοκίνητο, που εκλάπη, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διάπραξη της ληστείας, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38χρονος κρατείται σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης της χώρας για παρόμοια αδικήματα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: thestival.gr