Νταλίκα έπεσε από γέφυρα στην έξοδο του Καλοχωρίου


Κλειστή είναι ολόκληρη η έξοδος από την ΠΑΘΕ προς Καλοχώρι, μετά το τρομακτικό ατύχημα όπου ένα φορτηγό έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από γέφυρα στην εξωτερική περιφερειακή, στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 10:00.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφριά.

Το ατύχημα σημειώθηκε μετά τη γέφυρα Αξιού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την αερογέφυρα στον κόμβο Κ1 αυτοκινητοδρόμου 21 Καλοχωρίου της Εγνατίας Οδού. Το ρυμουλκούμενο κυριολεκτικά στηρίζεται στη γέφυρα, σε κάθετη θέση.

Στο σημείο έχουν φτάσει συνεργεία της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης της Εγνατίας Οδού αλλά και κλιμάκιο της Αστυνομίας προκειμένου να αποκλείσουν τον δρόμο στη δεξιά λωρίδα. Έχουν τοποθετήσει κώνους και κάνουν νοήματα προς τους διερχόμενους οδηγούς, ώστε ο γερανός να απομακρύνει την νταλίκα. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έφτασε και δεύτερος γερανός προκειμένου να συνδράμει την επιχείρηση απομάκρυνσης της νταλίκας.

Μάλιστα στο σημείο νωρίτερα συνέβη και άλλο τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς δίχως τραυματισμό, καθώς συγκρούστηκαν δυο ΙΧ οχήματα.

Να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη βρέχει από το πρωί και το οδόστρωμα είναι ολισθηρό.

 

Με πληροφορίες από: voria.gr