“Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων ευρύτερης περιοχής Λαχαναγοράς Θεσ/νίκης, στους Δήμους Αμπεολοκήπων-Μενεμένης(Δ.Ε.Μενεμένης), Κορδελιού-Ευόσμου(Δ.Ε.Ελευθερίου-Κορδελιού) και Δήμου Δέλτα(Δ.Ε.Καλοχωρίου), της Π.Ε. Θεσ/νίκης”.


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στα πλαίσια εκτέλεσης του προγράμματος Δημοσίων Έργων αρμοδιότητας της

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Ότι προτίθεται να προβεί άμεσα στην αναγκαστική απαλλοτρίωση των ακινήτων που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων ευρύτερης περιοχής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης», στους Δήμους Αμπελοκήπων – Μενεμένης(Δ.Ε. Μενεμένης), Κορδελιού-Ευόσμου(Δ.Ε. Ελευθερίου-Κορδελιού) και Δήμου Δέλτα(Δ.Ε. Καλοχωρίου), της Π.Ε .Θεσσαλονίκης και εικονίζονται στον κτηματολογικό πίνακα και διάγραμμα που θα αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του αντίστοιχου Δήμου.

Για τους λόγους αυτούς

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

Τους ενδιαφερομένους ιδιοκτήτες των ακινήτων που προτείνεται η απαλλοτρίωση ακινήτων τους, για   λόγους  δημόσιας ωφέλειας τα παρακάτω:

α) Να εκφράσουν τις τυχόν αντιρρήσεις τους για την προτεινόμενη αναγκαστική απαλλοτρίωση  των ακινήτων τους ή να υποδείξουν τεκμηριωμένα άλλο ακίνητο για την ικανοποίηση δημόσιας ωφέλειας και του γενικού δημόσιου συμφέροντος.

β) Να προβούν στον έλεγχο της ορθότητας και πληρότητας του οικείου κτηματολογίου, ώστε το συντομότερο  δυνατό να υποβάλλουν ένσταση για διόρθωση/συμπλήρωση, εφόσον απαιτείται, προκειμένου να αποφευχθούν  προσκόμματα στην εξέλιξη της διαδικασίας για την απαλλοτρίωση, που ενδεχομένως επιφέρουν σημαντικές  καθυστερήσεις στην ανάληψη των οφειλόμενων αποζημιώσεων και την αντικατάσταση των ακινήτων τους.

Η ανάρτηση θα ξεκινήσει στις 29/01/2020 και θα διαρκέσει τριάντα ημέρες.

Οι κτηματολογικοί πίνακες και τα διαγράμματα θα αναρτηθούν  στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού

Καταστήματος Καλοχωρίου και στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δέλτα.

Για πληροφορίες θα απευθύνεστε στο Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών & Πολεοδομίας,  της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Νικ. Πλαστήρα 9(Κτίριο ΚΕΠΕΣ), Σίνδος,  στην κ. Περπερή Ελένη και στην κ. Καρατζά Θεοφανώ, τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9.00π.μ. έως τις 14.30μ.μ.

Η Αν. Προϊσταμένη ΤΠΕ & Πολ/μιας

 

Περπερή  Ελένη

Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός με βαθμό Α΄

 

Τρόποι Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο        : 2310 570746, εσωτ. 702

Fax                    : 2310 570747

E mail               : [email protected]