Ξεκινούν τα “Καλοχωρίτικα 2019”


Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ξεκινούν την Κυριακή του Πάσχα τα Καλοχωρίτικα 2019, οι εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στον Άγιο Γεώργιο. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Δέλτα και ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Καλοχωρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Κυριακή 28/4/2019, στις 18.30, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καλοχωρίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της εικόνας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Καλοχωρίου και αγήματος νέων με παραδοσιακές φορεσιές. Στις 20.30 θα ψάλλει η εκκλησιαστική χορωδία Άγιος Μόδεστος και στις 20.50 η Χορωδία Γυναικείου ΚΑΠΗ Καλοχωρίου.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 3/5, το Σάββατο 4/5 και την Κυριακή 5/5 με πλήθος εκδηλώσεων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της Κοινότητας Καλοχωρίου. Δείτε όλο το πρόγραμμα:

«Τα Καλοχωρίτικα είναι μια διοργάνωση όπου συμμετέχουν όλες οι συλλογικές προσπάθειες της περιοχής, πολιτιστικές και αθλητικές. Είναι μια παρουσίαση της δραστηριότητας που αναδεικνύει τον πλούτο της παραδοσιακής και σύγχρονης δημιουργίας της Κοινότητας των Καλοχωριτών. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που εθελοντικά δίνουν κάτι από τον εαυτό τους για να μεταλαμπαδεύσουν ήθη, έθιμα, αξίες και αρχές στα νέα παιδιά. Προσκαλώ όλους τους δημότες μας αλλά και τους Θεσσαλονικείς να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.