Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου “Αρμονία” Δήμου Δέλτα


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σίνδου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου “Αρμονία” Δήμου Δέλτα.

Το Κλειστό Γυμναστήριο της Σίνδου γέμισε από κόσμο, γονείς, φίλους και απλούς δημότες-λάτρεις του αθλητισμού και φυσικά από τα παιδιά, τα οποία είναι μέλη και εκπροσωπούν επάξια και με πολλές διακρίσεις το σύλλογο.

Όλοι μαζί έδωσαν έναν εορταστικό και χαρούμενο τόνο στην εκδήλωση, όπου αφού έγινε μια αποτίμηση της χρονιάς που φεύγει τέθηκαν οι στόχοι της χρονιάς που έρχεται με γνώμονα πάντα την εξέλιξη και την καλύτερη δυνατή πρόοδο των αθλητών του συλλόγου, τόσο ως αθλητές όσο και ως προσωπικότητες.

Ευχή όλων, γονέων, αθλητών, παραγόντων και φίλων του αθλητισμού, είναι ο σύλλογος να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και της συνεχούς προόδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Δήμου Δελτα  κ. Ιωαννιδης Γιάννης, ο Βουλευτής Β.περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Αρβανιτιδης Γιώργος, η Προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δέλτα κυρία Γεωργιαδου Χρυσα, ο  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κύριος Κυριακιδης Γιώργος, ο  Προεδρος ΚΠΟΔΔ κ. Χαλβατζης Ευάγγελος, ο Προεδρος ΔΕΥΑΔΔ κ. Σταματακης Σπύρος, κυρία Γιαννακιδου Κούλα και ο  κ. Ανδρεαδης Χαράλαμπος.