Νίκη με ανατροπή για τον Ιωνικό


2-1 στα Διαβατά τον Φοίνικα Πολίχνης

Αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς με το γκολ του Βαχανελίδη, ο Ιωνικός δε το έβαλε κάτω και με δύο γκολ στην επανάληψη, κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Φοίνικα και να βάλει… φωτιά στη κορυφή, όπου πέρασε ο Άγιος Αθανάσιος!

Αναφορικά με το παιχνίδι των Διαβατών, ο Βαχανελίδης ήταν αυτός που με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και με τη… βοήθεια του δοκαριού, έβαλε μπροστά στο σκορ τον Φοίνικα στο 29′. Η αντίδραση των παικτών του Γιώργου Σαββόγλου στο 62ο λεπτό, όταν μετά από κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Κεχαγιά, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το 1-1. Η ανατροπή των γηπεδούχων έγινε στο 79′, με τον Βέργο να σημειώνει το 2-1 και να αποτελεί την… χρυσή αλλαγή του Γιώργου Σαββόγλου αλλά και το μίτινγκ της Πέμπτης να πιάνει… τόπο.

Έτσι λοιπόν, ο Ιωνικός έφτασε στο -3 πλέον από τη κορυφή και πάτησε τριάδα, χαλώντας παράλληλα και το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών, που κρατούσε μέχρι σήμερα ο Φοίνικας Πολίχνης (4-1-0).

Ιωνικός (Γ. Σαββόγλου): Μίχας, Χατζηαντωνίου, Αγγελής, Γαϊτανίδης, Βέλιος, Αντωνιάδης, Κεχαγιάς, Κουσιώρας, Μανελίδης (81’ Κωνσταντινίδης), Ελληνίδης, Ασλανίδης (75’ Βέργος)

Φοίνικας Πολίχνης (Σ. Κοτσέρογλου): Σγουρομάλης, Δαμιανίδης, Εγγλέζος, Τσαπούτογλου, Μαυροκεφαλίδης, Φεύγας, Λαφτσίδης (59’ Ατματζίδης), Παπαδόπουλος (78’ Τριανταφυλλίδης), Μπεκιάρης, Βαχανελίδης (46’ λ.τ. Νικολαΐδης)

Διαιτησία: Μπάτζιος (Μπότος – Παρθενίδης)

 

Πηγή: epsm24.gr