Ο Δήμος Δέλτα στην «Ομπρέλα» του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης


Την ένταξη του στην «ομπρέλα» του Οργανισμού Τουρισμού αποφάσισε ο δήμος Δέλτα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που έγινε δια περιφοράς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την ένταξη του Δήμου Δέλτα στον Οργανισμό με σκοπό την ενίσχυση της προβολής των ιδιαίτερων περιοχών με την μοναδική φυσική ομορφιά και την πλούσια δραστηριότητα.

Η συμφωνία βασίζεται σε συνδρομητική συνεργασία και στην ένταξη του Δήμου Δέλτα στην λίστα με τις περιοχές για τις οποίες ο Οργανισμός Τουρισμού μεριμνά για την προβολή τους εντός και εκτός Ελλάδας.

Μετά την υπογραφή της απόφασης 45/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Δέλτα στην δια περιφοράς συνεδρίαση της 11ης Μαΐου του 2020,  παρουσία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ιωαννίδη και μετά την εισήγηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Χρυσούλας Γεωργιάδου, ανοίγει νέα σελίδα για την προβολή του τοπικού τουριστικού προϊόντος και αρχίζει μια αγαστή και γόνιμη συνεργασία με έναν έμπειρο φορέα τουρισμού που έχει στη φαρέτρα του μεγάλες επιτυχίες από την προβολή της Θεσσαλονίκης.