Ο Δήμος Δέλτα βραβεύει τους αριστούχους & τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση


Πότε και πού πραγματοποιηθεί η βράβευση;

Ο Δήμος Δέλτα, θέλοντας να επιβραβεύσει ηθικά την προσπάθεια των αριστούχων και την επιτυχία των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2017 – 2018, διοργανώνει ειδική τιμητική εκδήλωση το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019.

Η εκδήλωση για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Δέλτα θα πραγματοποιηθεί στο νέο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος» του Α-ΤΕΙ/Θ (είσοδος από την κεντρική πύλη) στη Σίνδο ως εξής:

  • στις 6.30 μ.μ. βράβευση των μαθητών Γυμνασίων
  • στις 7.30 μ.μ. βράβευση των μαθητών Λυκείων και των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τόσο στους αριστούχους όσο και στους επιτυχόντες θα απονεμηθεί έπαινος και θα δοθεί ως δώρο ένα λογοτεχνικό βιβλίο.

«Τιμούμε τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για να κατακτήσουν τη γνώση και τη μόρφωση, τους Τσιτσιπάδες της παιδείας που κάποια μέρα μας κάνουν περήφανους. Τιμούμε τους γονείς τους, τις οικογένειές τους που στηρίζουν άοκνα και συχνά με πολύ κόπο αυτήν την προσπάθεια των παιδιών να προκόψουν. Τιμούμε τους καθηγητές και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα που δίνει το δικό της αγώνα για πραγματική παιδεία αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης και της απογοήτευσης. Η πατρίδα μας χρειάζεται αυτά τα παιδιά, χρειάζεται τη νέα γνώση και τους ανοιχτούς ορίζοντές τους, τον ενθουσιασμό και δίψα για ζωή και προκοπή», υπογραμμίζει στο κάλεσμά του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Θ. Φωτόπουλος.