Ολυμπιακός Κυμίνων-Παύλος Μελάς: 2-0


Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η ομάδα των Κυμίνων.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δάμο Μαραντίδη, ο Ολυμπιακός Κυμίνων έκαμψε την αντίσταση του Παύλου Μελά (2-0) και συνέχισε το νικηφόρο σερί του, για όγδοη σερί αγωνιστική, πιάνοντας -ίσως προσωρινά- κορυφή!

Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, βρήκαν τον…. δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Μαραντίδη στο 40ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη, να «σφραγίζει» τη νίκη στις αρχές της επανάληψης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (55′). Ενδιάμεσα στα δύο τέρματα, ο Ολυμπιακός Κυμίνων είχε την ευκαιρία να πετύχει και άλλο γκολ, ωστόσο ο Ανέστης Καστανίδης απέκρουσε πέναλτι του Δημήτρη Τζήμα.

Μετά και τη σημερινή νίκη του Ολυμπιακού Κυμίνων, η ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου έκλεισε δύομησι μήνες αήττητη και επιβεβαίωσε ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Τελευταία ήττα των «ερυθρόλευκων» ήταν στις 11 Νοεμβρίου του 2017, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (2-0).

 

Ολυμπιακός Κυμίνων – Παύλος Μελάς 2-0

Σκόρερ: Μαραντίδης (40’, 55’)

Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Δημητριάδης – Τυριακίδης)

Ολυμπιακός Κυμίνων: Μπαϊμάκης, Νερσεσιάν, Τρικαλινός, Σεϊζης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Σουχασβίλι, Πότσι, Θεοδωρίδης, Τζίμας, Μαραντίδης

Παύλος Μελάς: Καστανίδης, Τσαλουχίδης, Τσεβρεντζής, Φειδάκης, Χατζόπουλος Κ. , Χατζόπουλος Δ. , Γεροντίδης, Κουντουράς, Παντελίδης, Σταμάτης, Σαρηγιαννίδης

 

 

Πηγή: epsm24.gr