Ολυμπιακός Κυμίνων-Ποσειδώνας Καλαμαριάς: 2-0


6η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα των Κυμίνων.

Έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ανεβάζοντας στροφές στο 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακος Κυμίνων επικράτησε με 2-0 του Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Η 6η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου, η οποία με δύο γκολ του Πάγκαλη (60′) και του Καμπέρι (69′), έκαμψε την αντίσταση του Ποσειδώνα Καλαμαριάς και πέρασε στη 2η θέση μαζί με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που παίζει αύριο στις Συκιές. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν σήμερα τη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και πλέον αναμένεται να παίξουν τα ρέστα τους την επόμενη αγωνιστική στα Κουφάλια, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Κουφαλίων.

Σε αντίθεση, με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, ο οποίος γνώρισε σήμερα την 2η σερί ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα από την 2η ομάδα του Δήμου Δέλτα. Πάντως για ακόμα ένα παιχνίδι, φάνηκε το επιθετικό πρόβλημα των Καλαμαριωτών, μιας και στα τελευταία παιχνίδια, σκοράρουν με το σταγονόμετρο, έχοντας την δεύτερη χειρότερη παραγωγή με 13 γκολ πίσω από την ουραγό Ηλιούπολη.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι, άξιας αναφοράς ήταν η εμφάνιση του Αυγέρου και του Τσακιρη, οι οποίοι ήταν εκ των διακριθέντων και εκ των βασικών συντελεστών της νίκης.

ΚΥΜΙΝΑ (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Νερσεσιάν, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Σουχασβίλι, Πάγκαλης Καμπέρι, Κλόντι, Τρικαλινός
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Θεοδωρίδης, Μαραντίδης, Σεϊζης και Πάντης

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Μαζουλουξής): Χατζόπουλος, Τασιούλας, Τσιότσης, Κάκκαλος, Φάκκας, Κουτσουπιάς, Μυλωνάς, Χότζιας, Φουρκιώτης, Τσίλης, Κεραμιδάς
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χατζηαλεξιάδης, Τσινεκίδης, Σφέτκος και Κακατάτσιος

 

Πηγή: epsm24.gr