Ολυμπιακός Κυμίνων-Θερμαϊκός Θέρμης: 3-0


“Ερυθρόλευκό” το ντέρμπι στα Κύμινα.

«Ερυθρόλευκο» βάφτηκε το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, στα Κύμινα, με τον Ολυμπιακό Κυμίνων να κερδίζει δίκαια με 3-0 τον Θερμαϊκό Θέρμης και κάνοντας ένα… μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο στον πρωτοπόρο ΠΑΟ Κουφαλίων.

Αν και οι παίκτες του Κώστα Γιότκου ξεκίνησαν πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, τελικά πιο ουσιαστικοί φάνηκαν αυτοί του Γιώργου Νασιόπουλου. Μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Δημήτρη Πολίτη στο πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν άμεσα και τελικά έφτασαν στο γκολ, τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα. Μετά από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια στην άμυνα της Θέρμης, η μπάλα στρώθηκε στον Τσακίρη, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1.

Σε γενικές γραμμές πάντως, το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, με τους «ερυθρόλευκους» ουσιαστικά να εκμεταλλεύονται τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, η αντίδραση δεν ήρθε ποτέ από την Θέρμη. Η ομάδα των Κυμίνων έκλεισε καλά τους χώρους προς την μεγάλη περιοχή του Μπαϊμάκη και αποδείχθηκε πιο απειλητική στις αντεπιθέσεις που έβγαζε, μιας και τόσο ο Τρικαλινός αλλά και ο Κλόντι που πέρασαν ως αλλαγή, βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και όντας πιο «φρέσκοι», ταλαιπωρούσαν σε μόνιμη βάση την άμυνα της Θέρμης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα βέβαια, ήταν ο Γκίο Σουχασβίλι, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε το 0-2 και το 0-3 στις καθυστερήσεις, κάνοντας πιο απλή, την υπόθεση «νίκη».

Τέλος, πολύ καλή ήταν και η διαιτησία του Μάνθου Βουρνέλη αλλά και των βοηθών Ηλία Παπαδόπουλου και Φράγιου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ  3
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 0
Διαιτησία: Βουρνέλης (Παπαδόπουλος Η.-Φράγιος)
Σκόρερ: Τσακίρης (42′), Σουχασβίλι (60′, 90+)

ΚΥΜΙΝΑ (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Κυριακίδης, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Μαραντίδης, Πάγκαλης, Τζήμας, Σουχασβίλι, Καμπέρι
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κλόντι, Τρικαλινός, Νερσεσιάν και Σεϊζης

ΘΕΡΜΗ (Γιότκος): Μπαντής, Αχαλινόπουλος Λ., Μαυρομάτης, Τρόκας, Καρατζάς, Στεφανίδης, Μπικιάρης Ν., Πολίτης, Σαράφογλου, Κράββαρης, Αχαλινόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αμανατίδης, Φούσκας και Μπικιάρης Ρίζος

 

Πηγή: epsm24.gr