ΠΑΟ Κουφαλίων-Ολυμπιακός Κυμίνων: 2-3


Σημαντικό “διπλό” με ανατροπή για την ομάδα των Κυμίνων.

Ένα ντέρμπι με τα όλα του διεξήχθη σήμερα στα Κουφάλια, με τον Ολυμπιακό Κυμίνων να υποχρεώνει τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο ΠΑΟ Κουφαλίων στη δεύτερη ήττα του (2-3).

Παρά το πολύ δυνατό ξεκίνημα και τα δύο γκολ του Υψηλού και του Ματζιούνη (3′, 9′), ο ΠΑΟ Κουφαλίων όχι μόνο δε κράτησε το προβάδισμα, αλλά γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις. Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» στο 2-0 των γηπεδούχων ήταν άμεση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μεσιάρης έπιασε τη κεφαλιά και μείωσε σε 2-1 στο 19′. Η ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου παίρνοντας ψυχολογία, ανέβασε στροφές και στο 25′, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Τρικαλινός με ωραία προσπάθεια από αριστερά, απέφυγε τον αντίπαλο του και ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 33′, ο Ματζιούνης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή και ο Ζαχαριάδης έδειξε την βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Υψηλός, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι, δε μπόρεσε να κάνει το 3-2, με τον Μπαϊμάκη να αποκρούει από το σωστό σημείο.

 

Αυτό ήταν το τρίτο χαμένο πέναλτι του ΠΑΟ Κουφαλίων τη φετινή χρονιά

Μετά από ένα σουτ του Ματζιούνη που πέρασε λίγο άουτ, στο 42′, ο Παπατζίκος με κεφαλιά έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Μπαϊμάκη να κάνει την επέμβαση του παιχνιδιού, κρατώντας το 2-2 μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με λίγες ευκαιρίες στα καρέ των δύο τερματοφυλάκων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι που αγωνιζόντουσαν χωρίς τον Τσακίρι που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το 73′, κέρδισαν έμμεσο, με τον Κύρου να διώχνει σε κόρνερ. Ότι δε πέτυχαν όμως σε αυτό το σημείο οι παίκτες του Γιώργου Νασιόπουλου, το κατάφεραν στις καθυστερήσεις, με τον Άκη Mεσιάρη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην αμέσως επόμενη φάση, ο Υψηλός βρήκε το δοκάρι.

 

Τόσο ο ΠΑΟ Κουφαλίων, όσο επίσης ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και η Θέρμη «σκόνταψαν» αμφότεροι στα απανωτά παιχνίδια με τις ομάδες του Δέλτα (Ομόνοια και Κύμινα)

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Τσιτενίδης): Κύρου, Χαραλαμπίδης, Αϊβάζης, Κοντσίδης, Λιόντας, Μαργαρίτης, Πολίτης, Τσακίρης, Ματζιούνης, Παπατζίκος, Υψηλός

ΚΥΜΙΝΑ (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Νερσεσιάν, Πολιανίδης, Μεσιάρης, Τσακίρης, Αυγέρος, Σουχασβίλι, Πάγκαλης, Καμπέρι, Τζήμας, Τρικαλινό

 

Πηγή: epsm24.gr