Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος & Δημοτικός Σύμβουλος ο Γιώργος Κυριακίδης


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου Γιώργος Κυριακίδης, έκανε γνωστή τη παραίτησή του, τόσο από την Αντιδημαρχία όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα.

Στην ανάρτησή του ευχαριστεί τον Δήμαρχο, τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους και τους υπαλλήλους του Δήμου Δέλτα για τη συνεργασία, ενώ ευχαριστεί και τους δημότες τόσο για τη στήριξη, όσο και για την κριτική που του άσκησαν, βοηθώντας τον να γίνει καλύτερος.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

“Κατόπιν της πρόσφατης παραίτησής μου από Αντιδήμαρχος του Δήμου Δέλτα και από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου επιθυμώ να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη που μου εμπιστεύτηκε την Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Οχημάτων και με στήριξε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων μας.
Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους στην αυτοδιοίκηση του Δήμου που ήταν στο πλευρό μου και συνεργαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους της Δ/νσης Καθαριότητας & Οχημάτων για τη καθημερινή προσπάθεια και συμβολή τους, παρά τις αντιξοότητες, και ζητώ συγνώμη αν κάποιους τους στεναχώρησα σε αυτή την κοινή μας πορεία.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου στις υπόλοιπες υπηρεσίες για τη συνεργασία και την κατανόησή τους.
Αγαπητοί συνδημότες όσοι με στηρίξατε στο έργο μου και όσοι με κρίνατε αρνητικά να γνωρίζετε πως ότι έκανα είχε ως μοναδικό προσανατολισμό τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος ή σκοπιμότητα. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια και την κριτική σας, καθώς με βοηθούν να γίνω καλύτερος.”

 

*Φωτογραφία Αρχείου