Πίνακες Προσωρινών αποτελεσμάτων προκήρυξης για την καθαριότητα σχολικών μονάδων του Δήμου Δέλτα


Προσωρινοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της ανακοίνωσης  με αριθ. πρωτ. 14749/2020 του Δήμου Δέλτα, για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων (μερική απασχόληση 19, πλήρη απασχόληση 23, ήτοι συνολικά 42 ατόμων), με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Η αναζήτηση της κατάταξης των υποψηφίων θα γίνεται τόσο αλφαβητικά με βάση το ονοματεπώνυμο τους αλλά και σύμφωνα με την θέση κατάταξής τους. Οι πίνακες που ακολουθούν αφορούν τις κατηγορίες πλήρους και μερικής απασχόλησης (κατά αλφαβητική σειρά και κατά θέση κατάταξης) καθώς και τους απορριπτέους της διαδικασίας.
Μερική απασχόληση (κατάταξη)
Μερική απασχόληση (αλφαβητικά)
Πλήρη απασχόληση (κατάταξη)
Πλήρη απασχόληση (αλφαβητικά)
Απορριπτέοι

Κατά των αποτελεσμάτων οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλλουν (ατελώς) αντίρρηση για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργάσιμων ημερών, δηλαδή την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Η αντίρρηση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  του Δήμου Δέλτα.

Για την μοριοδότηση και την απόδειξη του κριτηρίου της εμπειρίας αλλά και των επιπλέον μονάδων ανά αίθουσα ελήφθησαν υπόψη τα στοιχεία  των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που αναζήτησε αυτεπάγγελτα το Γραφείο Προσωπικού του Δήμου,  δεδομένου ότι με τη νέα ΚΥΑ αρ. 52878/21-08-2020 (ΦΕΚ 3485/Β/22-08-2020) ορίσθηκε πως: «Κατά την πρώτη εφαρμογή της παρούσας, ειδικώς για την απόδειξη του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά ανατεθείσα αίθουσα, οι φορείς αναζητούν αυτεπαγγέλτως τη σχετική βεβαίωση από τις οικείες σχολικές επιτροπές, προκειμένου για την κατάταξη των υποψηφίων.».

΄Οσοι υποψήφιοι δήλωσαν  εμπειρία στις αιτήσεις αλλά αυτή δεν βεβαιώθηκε από τα υποβληθέντα στοιχεία των σχολικών επιτροπών ή η εμπειρία τους αφορά χρονικό διάστημα πριν το διδακτικό έτος 2010-2011, παρακαλούνται να προσκομίσουν στην Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή  Βεβαίωση του Διευθυντή σχολικής μονάδας (του Δήμου) στην οποία εργάσθηκαν πριν το 2011 (στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος απασχόλησης (μήνες/ανά έτος) καθώς και ο αριθμός αιθουσών που είχαν ανατεθεί), ώστε να πάρουν από τις Σχολικές Επιτροπές  Βεβαίωση Προϋπηρεσίας, που θα αποδεικνύει την συνολική ακριβή  απασχόληση τους και τις αντίστοιχες αίθουσες.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν -επειγόντως- την προαναφερόμενη Βεβαίωση Προϋπηρεσίας των Σχολικών Επιτροπών, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] του Δήμου, γράφοντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος την ένδειξη «Βεβαίωση απασχόλησης στην καθαριότητα σχολικών κτιρίων» με  το  ονοματεπώνυμο τους.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με υπόδειξη του Υπουργείου Εσωτερικών, στις περιπτώσεις υποψηφίων που δεν θα αποδείξουν εμπειρία σε θέσεις καθαριότητας σχολικών κτιρίων μέσω σχολικών επιτροπών του Δήμου Δέλτα, η εμπειρία τους δεν θα συμπεριληφθεί στους τελικούς πίνακες κατάταξης.

Πληροφορίες (ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ) στα τηλέφωνα: 2313300547, 546 & 503 τις ώρες 9.00 π.μ. -13.30 μ.μ.