O ρόλος του διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα


???a ap? ta 300.000.000 f???ta??a t?? LV

Η πρόκληση της τύχης ήταν ανέκαθεν έμφυτη στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στους Έλληνες, που αγαπάμε τον τζόγο λίγο παραπάνω. Οι μορφές τζόγου είναι πολλές και ποικίλουν, μπορεί να είναι από μια βραδιά πόκερ με φίλους στο σπίτι μέχρι το διαδικτυακό στοίχημα.

Είναι νόμιμο το online στοίχημα;

Το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα είναι νόμιμο και καλύπτεται από την Ελληνική νομοθεσία και συγκεκριμένα από τον Ν.4002/2011. Ειδικότερα ξεκινώντας από το άρθρο 25 προβλέπεται η ρύθμιση της αγοράς παιγνιών, σχετικά με την εμπορική επικοινωνία (διαφήμιση) των εταιριών, την αδειοδότησή τους, την κάρτα παίκτη και τις αρμοδιότητες της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) μεταξύ άλλων.

Οπότε ναι ο διαδικτυακός τζόγος και το διαδικτυακό στοίχημα είναι νόμιμα στην Ελλάδα.

Οι μεγάλες Ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του διαδικτυακού τζόγου είναι αδειοδοτημένες από το Ελληνικό κράτος. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες του εξωτερικού.

Αφού ξεκαθάρισε το τοπίο με το online στοίχημα, έγινε πιο εύκολο για τους Έλληνες παίχτες να παίξουν από μεγάλα, αδειοδοτημένα και αξιόπιστα ελληνικά online casino. Επίσης το διαδικτυακό στοίχημα έγινε πιο ασφαλές για τους Έλληνες παίχτες.

Ο λόγος για τον οποίο αναφερόμαστε σήμερα στον ηλεκτρονικό τζόγο είναι επειδή αρκετή αναγνώστες του DeltaNews.gr μας έχουν εκφράσει τις απορίες τους σχετικά με το online τζόγο. Απορίες που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του ηλεκτρονικού τζόγου, την ελληνική νομοθεσία που διέπει τον ηλεκτρονικό τζόγο καθώς και τα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν online.

 

Η τεχνολογία σύμμαχος των παιχτών

Με την διείσδυση των έξυπνων συσκευών στην ζωή μας, οι εταιρείες στοιχηματισμού δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το κομμάτι. Έτσι λοιπόν έχουν δημιουργηθεί εκτός από τις ιστοσελίδες και εφαρμογές για συσκευές iOs (iPhone, iPad) & Android, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παίχτες να παίξουν από το κινητό τους τηλέφωνο ή από το tablet τους. Οι εφαρμογές αυτές επιτρέπουν στους παίκτες να δουν το αποτέλεσμα του στοιχήματος τους αμέσως από την άνεση του κινητού τους τηλεφώνου.

 

Ποιά είναι τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε online, εκτός από τον στοίχημα;

Η γκάμα των παιχνιδιών που καλύπτουν οι ιστοσελίδες διαδικτυακού τζόγου είναι πολύ μεγάλη. Στις ελληνικές νόμιμες ιστοσελίδες διαδικτυακού τζόγου μπορείτε να στοιχηματίσετε στους αγώνες τις αγαπημένης σας ομάδας, να παίξετε πόκερ και φρουτάκια.
Τα φρουτάκια ήταν πάντα μεταξύ των αγαπημένων παιχνιδιών των Ελλήνων παιχτών. Και αυτό, διότι δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες, απλά προκαλείτε την θεά Τύχη και παίζετε. Παίξτε στα καλύτερα online froutakia με ασφάλεια και σιγουριά.

 

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να ήταν κατατοπιστικό, σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε και από εσάς εντυπώσεις, κριτική και οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τις καλές αλλά και τις κακές πλευρές των εταιριών και του διαδυκτιακού τζόγου.