Σε αλλαγή προπονητή και γενικού αρχηγού προχώρησε ο Π.Α.Ο.Κ Κυμίνων-Μαλγάρων


Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου

Στη λύση συνεργασίας τόσο με τον προπονητή αλλά και με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, προχώρησε η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων, ανακοινώνοντας μάλιστα τα νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, τόσο ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μαχαιρίδης όσο και ο άμεσος συνεργάτης Κώστας Μίκρας, αποτελούν παρελθόν από τον «δικέφαλο», με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει τον νέο προπονητή, ο οποίος είναι και επίσημα ο Νίκος Τσίμπος. Την ίδια στιγμή, χρέη γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Πέτρος Καραβίδας.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων:
«Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων αλλάζει σελίδα με τη τοποθέτηση του νέου προπονητή, κυρίου Νικόλαου Τσίμπου. Προπονητής με ποδοσφαιρική καριέρα σε μεγάλους συλλόγους όπως Παναθηναϊκό και ΟΦΗ. Όπως επίσης και την τοποθέτηση του δημοφιλή Πέτρου Καραβίδα, ως γενικό αρχηγό της ομάδος. Ευχαριστούμε το προηγούμενο προπονητικό τιμ, Κώστα Μίκρα και Νίκο Μαχαιρίδη, για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Με χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων, Αναστάσιος Θεοχαρίδης.»

 

Πηγή: epsm24.gr