Συμπληρώνει το ρόστερ της η Ομόνοια Σίνδου


Μπορεί να ξεκίνησε σχετικά αργά τις μεταγραφικές κινήσεις της, ωστόσο η Ομόνοια Σίνδου δείχνει ότι θα είναι και πάλι το ίδιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Μετά τις πρώτες αποκτήσεις των Μυλωνά (Σήμαντρα), Αζόφ (Ηρακλή Αμπελοκήπων), Κώστα Τσαμασλίδη (Πέλοπα Κιάτου) και Κώστα Φουλίδη (Κολινδρό), οι Σινιδώτες έχουν πλέον μαζί τους δύο δικά τους παιδιά που είχαν αποχωρήσει πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και έναν ακόμα που έρχεται από Νάουσα με μεγάλες περγαμηνές.

Συγκεκριμένα, σχετικά με τα παιδιά που επέστρεψαν στη Σίνδο, έχεις ως εξής:

1) Στέλιος Δουσδαμπάνης: Πρόκειται για τον 19χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό Στέλιο Δουσδαμπάνη, ο οποίος μετά τη περσινή χρονιά στην Κ19 του Αιγινιακού, επιστρέφει στη Σίνδο, για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ομόνοιας με την οποία είχε κερδίσει τότε την άνοδο στην Α1.

2) Παναγιώτης Ανέστη: Δύο χρόνια απουσίας μετράει ο μικρός αδερφός του Αλέξη Παναγιώτη από την Ομόνοια Σίνδου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που τελευταία αγωνιζόταν στον Αξιό Ανατολικού επιστρέφει και πάλι στη βάση του, για να ζήσει ανάλογες στιγμές με κείνες προ εξαετίας, όταν η Ομόνοια έμπαινε τότε στα μπαράζ ανόδου της Γ εθνικής.

Από εκεί και πέρα, η 3η μεταγραφή που αποτελεί και το… κερασάκι της σημερινής ημέρας, είναι ο Γιάννης Αγγελίδης. Ο 34χρονος μεσοαμυντικός γίνεται κάτοικος Σίνδου, έχοντας γεμάτες χρονιές, αγωνιζόμενος στο παρελθόν σε Προοδευτική, Κουφάλια, Νάουσα κ.α.

Αναλυτικά οι κινήσεις της Ομόνοιας μέχρι τώρα:

Ήρθαν:
Xρήστος Μυλωνάς (ΑΟ Σημάντρων)
Κώστας Τσαμασλίδης (Πέλοπας)
Κώστας Φουλίδης (Αναγέννηση Κολινδρού)
Στέφανος Αζόφ (Ηρακλής Αμπελοκήπων)
Στέλιος Δουζδαμπάνης (Αιγινιακός Κ19)
Παναγιώτης Ανέστη (Αξιός Ανατολικού)
Γιάννης Αγγελίδης (Νάουσα)

Έφυγαν:

Μπαντής (Θέρμη)
Αραμπατζούδης (Χαλκηδόνα)
Μπαλιού

Πηγή: epsm24.gr