Σταμάτησε στη Χαλκηδόνα το σερί του Ιωνικού


Δεν τα κατάφερε ο Ιωνικός και απέκτησε συγκάτοικο στη δεύτερη θέση.

Δίκαια η Αναγέννηση Χαλκηδόνας κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Ιωνικό και πλέον τον «έπιασε» στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Χαλκηδόνας μπήκε από την αρχή δυνατά και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Τσαλώνη ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια καθώς ο αντίπαλος ήταν κατώτερος του αναμενόμενου.

Στο 11′ ο Τσαλώνης πήρε την μπάλα με πλάτη στην εστία γύρισε εκπληκτικά δείγμα της ποιότητας που διαθέτει και με φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πλάνο 1-0.

Στο 15΄ο Τσαλώνης και πάλι έκανε προσπάθεια από δεξιά σούταρε και ενώ όλοι φώναξαν γκολ η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πλάνου.

Στο 17′ ακυρώθηκε γκολ του Τανταλίδη σαν επιθετικό φάουλ.

Στο 21“ ο Ιωνικός δήλωσε παρών στο παιχνίδι όταν ο Μανελίδης μετά από ωραία εναλλαγή σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 40′ κεφαλιά του Αγγελίδη ελάχιστα άουτ.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με την Αναγέννηση να πατάει καλύτερα σε όλες τις γραμμές της και το συγκρότημα του «Βενγκέρ» να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Στο 55′ μακρινή εκτέλεση φάουλ του Γαβανά ο Τανταλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Λίγο αργότερα στο 64′ πανομοιότυπη φάση αλλά αυτή τη φορά ο Σαπάνης σημάδεψε σωστά και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 73′ “τραβηγμένη” αποβολή από τον πάγκο του Γιώργου Σαββόγλου για διαμαρτυρία στον βοήθο.

Στο 82′ κεφαλιά του Μανελίδη πέρασε άουτ.

Στο 86′ ο Τσαλώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τανταλίδης με κεφαλιά έκανε το 3-0 βάζοντας τέλος στις όποιες αμφιβολίες για τον νικητή.

Το μόνο που κατάφερε ο Ιωνικός ήταν μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βέργος κάνοντας το τελικό 3-1.

Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Δημητριάδης): Κατρατσέας, Μερακλής, Κούσας , Αγγελίδης, Σαπάνης, Ταρταμπούκας, Τανταλίδης, Γάκης, Καρέντζος , Τσαλώνης , Γαβανάς
Έπαιξαν ακόμα:Μανίκας,Κωνσταντέλιας,Μπένας,Προδρομιάδης

Ιωνικός (Σαββόγλου): Πλάνος, Ασλανίδης , Γαϊτανίδης , Μπαλόμπας, Χατζηαντωνίου, Βέλλιος, Κεχαγιάς , Κουσιώρας, Ελληνίδης, Μανελίδης, Καλτσίδης
Έπαιξαν ακόμα:Κωνσταντινίδης,Βέργος,Παπαδόπουλος,Αντωνιάδης

Διαιτησία: Καραγιαννίδης (Αϊναλής – Φράγιος)

 

 

 

Πηγή: epsm24.gr