Συνάντηση αποφοίτων Ιδιωτικού Γυμνασίου Σίνδου Χαράλαμπου Λυσαρίδη


Με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους αποφοίτους του Ιδιωτικού Γυμνασίου Σίνδου Χαράλαμπου Λυσαρίδη, οι γιοι του ιδρυτή του σχολείου, Κώστας & Γιώργος Λυσαρίδης, καλούν σε συνάντηση όλους τους αποφοίτους του σχολείου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:30 στον αύλειο χώρο του σχολείου (νυν Δημοτική Βιβλιοθήκη Σίνδου).

Σκοπός της συνάντησης είναι να ανταμώσουν ξανά όλοι οι παλιοί συμμαθητές, να θυμηθούν τις γλυκές στιγμές των μαθητικών τους χρόνων, αλλά και  να αποτίνουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους καθηγητή.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση όπως αυτή αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Προς τις μαθήτριες και τους μαθητές του Ιδιωτικού Γυμνασίου Σίνδου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΥΣΑΡΙΔΗ

Αγαπητές φίλες,
Αγαπητοί φίλοι,

Πέρασαν μερικές δεκαετίες από τότε που καθόσασταν στα θρανία του Σχολείου του Χαράλαμπου Λυσαρίδη, στη Σίνδο.
Νομίζουμε πως είναι κοινή επιθυμία όλων, μιά συνάντηση όπου θα μοιραστούμε αναμνήσεις παιδικών και εφηβικών χρόνων, ως απόπειρα επιστροφής στο χρόνο και ως ευκαιρία για κοινούς αναδρομικούς απολογισμούς.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να βρεθούμε και να θυμηθούμε μαζί, στιγμές που ζήσαμε κι εμείς όταν, για δύο καλοκαιρινούς μήνες κάθε χρόνο, νιώθαμε (και ήμασταν) Σινδιώτες.
Στη συνάντησή μας που θα γίνει την Τρίτη 22 Ιουνίου, ώρα 7.30 μ.μ., στον αύλειο χώρο του παλιού Σχολείου, στο χώρο όπου γνωριστήκαμε και δεθήκαμε ψυχικά, επιθυμούμε να σας προσφέρουμε ένα μικρό «δώρο», δείγμα της αγάπης και της εκτίμησής μας προς όλους εσάς που «περάσατε» από το Σχολείο του πατέρα μας Χαράλαμπου Λυσαρίδη. Το δώρο αυτό θα ζωντανέψει αναμνήσεις ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας και καθοριστικές για τη διαμόρφωση του συναισθηματικού δεσμού μας με όλους εσάς και με τη Σίνδο, το «Τέκελι» των παιδικών μας χρόνων.

Καλή αντάμωση!

Κώστας Χαρ. Λυσαρίδης
Γιώργος Χαρ. Λυσαρίδης

Ιούνιος 2021”

 

*Φωτογραφία Αρχείου