Γ.Σ Ηλιούπολης-Ομόνοια Σίνδου: 1-2


“Διπλό” με ανατροπή για την Ομόνοια.

Με ένα δυνατό comeback στις αρχές του 2ου μέρους, η Ομόνοια Σίνδου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στην Ηλιούπολη και να κάνει την ανατροπή σε 2-1, παίρνοντας τελικά ένα δύσκολο τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος, οι Ηλιουπολίτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την Ομόνοια, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Θεοδοσίου να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Αζόφ και να γράφει το 1-0. Ένα πρώτο ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι βρισκόντουσαν μακριά από τον καλό τους εαυτό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με μια μέτρια εμφάνιση.

Στην επανάληψη, όμως, η ομάδα του Λάμπρου Ανδριόπουλου πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, πέτυχε δύο γρήγορα γκολ σε διάστημα ενός τετάρτου και τελικά πήρε τη νίκη. Στο 47′, ο Γιάννης Σπαχής έκανε το 1-1, για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα, ο Μποχώνης και να γράψει το 1-2, το οποίο ήταν και τελικό.

 

ΓΣ Ηλιούπολης – Ομόνοια Σίνδου 1-2

Σκόρερ: Θεοδοσίου (5’), Σπαχής (49’), Μποχώνης (58’)

Διαιτησία: Βέρρος (Παπαδόπουλος – Μιχτατίδης)

ΓΣ Ηλιούπολης: Αθανασούλης, Κοτσάκης, Αβραμίδης, Νικολίτσης, Γκουβάρας, Γιαβούρογλου, Θεοδοσίου, Σταματίου, Μπεγκλής, Γκαραγκούνης, Δροσαλάκης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Νικούδης, Αλμπανίδης, Κιουρτσίδης

Ομόνοια Σίνδου: Αζόβ, Καραγκούνης, Μποχώνης, Κωτσιάς, Κασιτερίδης, Παναγιώτης Α. , Παραστατίδης, Σπάχης, Αρουτίδης, Καρανδρέας, Σολομονίδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσαπνίδης, Καστανιώτης, Τσιάλμας, Μπανακάκης

 

Πηγή: epsm24.gr