Συναρπαστικό παιχνίδι και νίκη για την Ομόνοια Σίνδου


Επιβλήθηκε εντός έδρας της Μαλακοπής

Σ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, δοκάρια, πέναλτι, πολλά γκολ, ένταση, κόκκινες κάρτες και αμέτρητες κίτρινες, η Ομόνοια Σίνδου πήρε τελικά την νίκη και μάλιστα με ανατροπή με σκορ 4-3.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο 45′ όταν το σκορ ήταν 1-1, τη στιγμή που κέρδισε πέναλτι ο Γιαννιώτης, με τον Τσιαουσίδη να αποβάλει τον Αλέξη Παναγιώτη από την Ομόνοια, τον Πηρουνάκη από την Μαλακοπή, τον προπονητή των φιλοξενούμενων Χάρη Βλάχο και τον βοηθό του Στέφανου Δημητριάδη, Καραγκούνη.

Μάλιστα υπήρξε διακοπή περισσότερο από 10λεπτά, καθώς ο προπονητής των φιλοξενούμενων ζήτησε συνοδεία αστυνομίας για να βγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα υπέροχο παιχνίδι με πολλά γκολ και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά έχοντας στην πρώτη φάση δοκάρι ενώ στο 15′ πετυχαίνουν το πρώτο γκολ με φοβερό σουτ του Αναστασιάδη.Σιγά σιγά οι γηπεδούχοι ανέβαζαν ρυθμό και έφτασαν στην ισοφάριση στο 30ο λεπτό, με τον Τζήμα να γράφει το 1-1. Μάλιστα, στο 45′, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντρέψουν το σκορ με το πέναλτι του Γιαννιώτη και να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-1.

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρον με τις ομάδες να μην προσέχουν ιδιαίτερα τα αμυντικά τους καθήκοντα και τους επιθετικούς να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Νέο πέναλτι (χωρίς διαμαρτυρίες) και πάλι σε ανατροπή του Γιαννιώτη. Εκτελεστής αυτή την φορά ο Μποχώνης που ευστοχεί κάνοντας το 3-1 στο 50′.

Μετά από το 50ο λεπτό, η Μαλακοπή ανέβασε στροφές αλλά άργησε σχετικά για να μειώσει, με τον Θωμά Μουρμούρα να κάνει ένα από τα καλύτερα του φετινά παιχνίδια, πραγματοποιώντας δύο μεγάλες αποκρούσεις στο 60′ και στο 67′ σε ισάριθμες φάσεις των φιλοξενούμενων. Μετά όμως από δύο προειδοποιήσεις, ο ΠΟΜ έφτασε στο 3-2 με κεφαλιά του Αναστασιάδη.

Πριν προλάβει όμως να μπει στο παιχνίδι, ο Μανώλης Γιαννιώτης που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, έγραψε οκτώ λεπτά αργότερα το 4-2, με τον Αναστασιάδη να έρχεται στο 84′ και να διαμορφώνει το τελικό 4-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ – ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ 4-3
Διαιτησία: Τσιαουσίδης (Σιανίδης-Χατζηβασιλείου)

ΟΜΟΝΟΙΑ (Δημητριάδης): ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ, Καραγκούνης (45΄Τσιάλμας), Μποχώνης, Γαβανάς, Κασιτερίδης, Παναγιώτι, Παντελίδης, Χατζόπουλος, Νικολάρας, Τζήμας (70’Φιγκούρι),ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ,

ΠΟΜ (Βλάχος): Γούλας, Πηρουνάκης, Αμοιρίδης, Κίτσιος, ΠΟΥΛΙΟΣ, Παναγιωτίδης, Κουστράβας, Κουζούδης, ΤΑΝΓΚΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

 

 

Πηγή: epsm24.gr