Συνέχισε το αήτητο σερί με τον Παύλο Μελά η Ομόνοια


0-0 στο γήπεδο της Σίνδου

Παρά τις αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες που είχαν Ομόνοια Σίνδου και Παύλος Μελάς στο δεύτερο ημίχρονο, έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, όπου η Ομόνοια μπήκε καλύτερα και στη συνέχεια ο Παύλος Μελάς ισορρόπησε, στην επανάληψη το παιχνίδι άναψε για τα καλά. Πάνω-κάτω, εκατέρωθεν ευκαιρίες, δύναμη, πάθος αλλά από τελειώματα… μηδέν.

Τα πράγματα αν και έδειξαν να ζορίζουν για τον Παύλο Μελά, στο 2ο ημίχρονο, μετά την αποβολή του Ορέστη Φειδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, τελικά ο Γιάννης Τσάρτσαλης δεν έκανε πίσω και με τις αλλαγές του, προσπάθησε να χτυπήσει το παιχνίδι στη κόντρα.

Βέβαια, οι Σταυρουπολίτες όπως και οι Σινιδώτες στάθηκαν αρκετά τυχεροί σε αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες, μιας και φαινόταν εξαρχής ότι όποιος πετύχαινε το γκολ, θα ήταν λογικά και ο νικητής. Τελικά το γκολ δεν ήρθε ποτέ και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Στάθη Γκορτσίλα να βγάζει αρκετές κάρτες σε ένα παιχνίδι με ουκ ολίγα δυνατά μαρκαρίσματα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Παρότι ο Παύλος Μελας έμεινε για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη, έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο, ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Από την άλλη, η Ομόνοια ήταν σαφώς βελτιωμένη από το παιχνίδι στα Κουφάλια, με το μοναδικό «μείον» να αποτελεί το τελείωμα των φάσεων.

ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σε ένα παιχνίδι με αμέτρητα δυνατά μαρκαρίσματα και 36 φάουλ (!), ο Στάθης Γκορτσίλας και οι βοηθοί του, τα πήγαν καλά. Αναφορικά με την δεύτερη κίτρινη του Φειδάκη, ήταν δίκαιη, με τον ρέφερι στη συγκεκριμένη φάση να βγάζει την κόκκινη, μετά την ολοκλήρωση της φάσης.

 

Στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Ομόνοια Σίνδου μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες!

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ – ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ 0-0
Διαιτησία: Γκορτσίλας (Σιανίδης-Αϊναλής)

Ομόνοια Σίνδου (Λ. Ανδριόπουλος): Αζόβ, Τσιάλμας, Καραγκούνης, Κώτσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη Α., Καστανιώτης, Καρανδρέας, Παναγιωτίδης, Νασούφι, Μποχώνης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσαπνίδης και Μυλωνάς

Παύλος Μελάς (Γ. Τσάρτσαλης): Μουρμούρας, Χατζόπουλος, Αμοιρίδης, Κολώνης, Πίτσιος, Χατζόπουλος Α., Παντελίδης, Τσούκλης, Νικηφορίδης, Κουντουράς, Φειδάκης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σαρηγιαννίδης, Αθανασιάδης, Τσαλουχίδης και Γεροντίδης

 

Πηγή: epsm24.gr