Συνελήφθησαν τρεις διακινητές μεταναστών στα διόδια των Μαλγάρων


Συνελήφθησαν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη τρία άτομα με καταγωγή από τη Συρία που εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς ομοεθνών τους.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινούς ελέγχους και οργανωμένες επιχειρήσεις με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα το πρωί στα διόδια Μαλγάρων αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τρία άτομα τα οποία εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί 26 και 34 ετών, οι οποίοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα 13 αλλοδαπούς που στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής, ενώ λίγο αργότερα συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οκτώ αλλοδαπούς που επίσης στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής.

Προανάκριση στην πρώτη περίπτωση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και στη δεύτερη περίπτωση από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Πηγή: voria.gr