Τα καλύτερα eshop για ρούχα!


Ποια είναι τα καλύτερα eshop για ρούχα? Πως να τα ξεχωρίσετε και άλλα tips για να κάνετε πετυχημένες online αγορές για την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί!

Όταν ακούμε την λέξη eshop, το μυαλό των περισσότερων πάει στα ρούχα και όχι άδικα. Το διαδίκτυο και η τεχνολογία είναι πλέον καθημερινότητα και προσφέρουν, εκτός από τις άμεσες διευκολύνσεις, όπως η αποφυγή μετακινήσεων και η ταχύτητα όταν ψωνίζετε online, και πρόσβαση σε μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων καθώς και σε καλύτερες τιμές πολλές φορές! Αυτό οδήγησε στην ραγδαία ανάπτυξη των online αγοραπωλησιών στον τομέα τις μόδας, επομένως και στην εμφάνιση πάρα πολλών eshop για ρούχα και ένδυση γενικότερα.

 

Όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που η προσφορά είναι πολύ μεγάλη, έτσι και εδώ, τα πολλά eshop για ρούχα δεν είναι απαραιτήτως και όλα καλά και έμπιστα.

Μέσα από την εμπειρία μας στον τομέα των online πωλήσεων έχουμε συναντήσει και eshop ένδυσης με πολλά αρνητικά όπως η λανθασμένη παρουσίαση προϊόντων, φτωχή ή απαρχαιωμένη εμφάνιση, μη λειτουργικό eshop, ανασφαλείς οικονομικές πληρωμές, ασυνέπεια εκ μέρους των διαχειριστών, παραπλανητικό περιεχόμενο στο eshop ή προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί.

Αυτά είναι τα βασικά αρνητικά που μπορεί να συναντήσει ακόμα και ένας έμπειρος στις online αγορές καταναλωτής και υπάρχουν πολλοί τρόποι προστασίας, πέρα από την εμπειρία που προκύπτει με τον καιρό.

  • Ένας καλός λοιπόν τρόπος να προστατευτείτε μακροπρόθεσμα όταν κάνετε online αγορές ρούχων είναι να επενδύσετε στην υπομονή και να αποκτήσετε εμπειρία με τον καιρό, να κάνετε δηλαδή τις αγορές σας “δοκιμάζοντας” τα eshop και έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Εμείς δεν θα συστήναμε αυτόν τον τρόπο γιατί εκτός από χρόνο, προϋποθέτει να ξοδέψετε αρκετά λεφτά διότι για να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να κάνετε συστηματικές αγορές, πράγμα το οποίο ένας απλός καταναλωτής δύσκολα θα κάνει καθώς …. δεν συμφέρει!
  • Ένας άλλος τρόπος προστασίας είναι να μάθετε να ξεχωρίζετε τα “καλά” από τα “κακά” eshop για ρούχα με το μάτι, προσέχοντας δηλαδή εμφανείς λεπτομέρειες στις οποίες καλώς ή κακώς ένας απλός καταναλωτής συνήθως δεν δίνει σημασία.
Μερικές από τις απλές λεπτομέρειες που μπορεί να προσέξει και ο πλέον αρχάριος.

Μερικές από τις απλές λεπτομέρειες που μπορεί να προσέξει και ο πλέον αρχάριος στις online αγορές ρούχων είναι η συνολική εμφάνιση του eshop, η οποία θα πρέπει να είναι προσεγμένη στο στυλ των ρούχων που πουλάει, να συμβαδίζει με τις τάσεις της τεχνολογίας όσον αφορά την εμφάνιση του eshop ή να έχει μία γενικότερη αξιοπρεπή εμφάνιση. Επίσης, να έχει παρέχει όλες τις πληροφορίες με ευδιάκριτο τρόπο και να έχει εξίσου ευδιάκριτες φωτογραφίες των ρούχων. Αυτονόητο είναι να αναφέρει ξεκάθαρα την τιμή και σε περίπτωση που ισχύουν επιπλέον χρεώσεις να τις αναφέρει και αυτές με αστερίσκο δίπλα στην τιμή, να έχει ενημερωμένο blog, να συμβαδίζει με την αγορά (σε περίοδο εκπτώσεων να έχει εκπτώσεις, σε περίοδο προσφορών επίσης κλπ). Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρει στοιχεία επικοινωνίας, να έχει ξεκάθαρη πολιτική επιστροφών, ακυρώσεων, καθυστερήσεων και τρόπων πληρωμής και αποστολής των προϊόντων.

Εάν το online κατάστημα προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς, προσφορές του τύπου 2+1 δώρο, διαγωνισμούς και ευκολίες πληρωμής ή δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή, να αναφέρει τι ισχύει στην κάθε περίπτωση, ποιοι είναι οι περιορισμοί και ποιες οι προϋποθέσεις για να κάνει χρήση των παραπάνω ο καταναλωτής.

Με λίγα λόγια…

Με λίγα λόγια θα έλεγε κανείς ότι όσο πιο “περιποιημένο” είναι ένα eshop τόσο πιο έμπιστο καθώς η εμφάνισή του, όπως άλλωστε και ενός φυσικού καταστήματος ρούχων, και το πόσο ενημερωμένο είναι προδίδει πόσο έχει ασχοληθεί ο διαχειριστής του. Αυτό με την σειρά του προδίδει έμμεσα το πόσο ο διαχειριστής έχει διάθεση να ευχαριστήσει τον πελάτη και να τον εξυπηρετήσει, προσφέροντάς του ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον αγορών.

Αυτός ο τρόπος προστασίας είναι ο πλέον διαδεδομένος και πολλές φορές προκύπτει φυσικά, μέσα από την εμπειρία.

Προϋποθέτει να επενδύσετε χρόνο στο να βρείτε τις πληροφορίες αυτές και να τις διαβάσετε σε κάθε eshop για ρούχα που επισκέπτεστε και εμπεριέχει την πιθανότητα να παραπλανηθεί ο καταναλωτής καθώς η καλή εμφάνιση και το ενημερωμένο περιεχόμενο δεν σημαίνει πάντοτε 100% καλή εξυπηρέτηση ή και 100% ασφάλεια.

Από την άλλη η κακή ή μέτρια εμφάνιση ενός eshop για ρούχα δεν σημαίνει πάντοτε ότι το eshop δεν είναι λειτουργικό, καλό και έμπιστο όσον αφορά την ασφάλεια σας και τα ρούχα/προϊόντα που πουλάει, αρκεί βέβαια να είναι ενημερωμένο και να παρέχει ξεκάθαρα τις πληροφορίες που αναφέραμε παραπάνω.

Μην ξεχνάτε βέβαια ότι πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτήν την περίπτωση παίζει και το ότι το καλό, το κακό και το μέτριο είναι κριτήρια υποκειμενικά και εντελώς προσωπικά, επομένως ένα eshop για ρούχα που θα χαρακτηριζόταν από την πλειοψηφία ως μέτριο μπορεί εσάς να σας φαινόταν πολύ καλό ή πολύ κακό. Γι’ αυτό, εάν επιλέξετε να προστατευτείτε με αυτόν τον τρόπο, δώστε περισσότερη βάση στις πληροφορίες που προσφέρει το eshop για ρούχα.

Ένας ακόμη τρόπος να κάνετε ασφαλείς online αγορές.

Ένας ακόμη τρόπος να κάνετε ασφαλείς online αγορές ρούχων είναι να προτιμάτε τα eshop γνωστών φυσικών καταστημάτων. Έτσι έχετε πάντα ασφάλεια αγορών, διαφάνεια τιμών και ξέρετε τι αγοράζετε! Και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και με βάση την γενική πολιτική του eshop (την οποία θα πρέπει να έχετε διαβάσει προτού προβείτε σε αγορές) η ευθύνη βαραίνει το κατάστημα, θα δικαιωθείτε καθώς αυτού του είδους τα καταστήματα δεν επιθυμούν να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες και να διακινδυνεύσουν να χαλάσει η φήμη και η εικόνα τους. Από την άλλη βέβαια αυτός ο τρόπος online αγορών ρούχων είναι πολύ περιοριστικός.

background-clothing-colors-bright - Αντιγραφή

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατευτείτε κατά τις online αγορές είναι να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία του άλλου! Αποδεδειγμένα λειτουργεί και σας γλιτώνει από χαμένο χρόνο μέχρι να αποκτήσετε εμπειρία, σας βοηθάει να επενδύσετε τα χρήματά σας σε καλές και σωστές αγορές άμεσα και σας προστατεύει από ….. άσχημες εμπειρίες!!

Επειδή σε όλους αρέσει να κάνουν ψώνια και ειδικά αν τα ψώνια αυτά είναι και σε καλές τιμές και “προστατευμένα” σας προσφέρουμε λοιπόν την εμπειρία μας στον κλάδο των eshop για ρούχα, γνωρίζοντας πόσο ωραία είναι να μαθαίνεις κάτι χρήσιμο και να το χρησιμοποιείς στην πραγματική ζωή προς όφελός σου, βλέποντας τα οφέλη σε πραγματικό χρόνο!

Παρακάτω θα βρείτε λίστες με κάποια από τα καλύτερα eshop για ρούχα με γυναικεία ένδυση, ανδρική ένδυση, παιδική ένδυση, ένδυση για όλη την οικογένεια και αθλητική ένδυση. Ο χαρακτηρισμός “καλύτερα eshop για ρούχα” προέκυψε μέσα από τους παραπάνω τρόπους που διαβάσατε και αφορά eshop για ρούχα που δραστηριοποιούνται την δεδομένη στιγμή στην ελληνική αγορά, έχοντας έδρα είτε στη Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Ρίξτε λοιπόν μία πολύ προσεκτική ματιά στις λίστες με τα καλύτερα eshop για ρούχα που ετοιμάσαμε και την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνετε ψώνια για ρούχα, ανατρέξτε πάλι εδώ!

Τα καλύτερα eshop για ρούχα – Γυναικεία ένδυση

eshop ρούχα-1

anna riska - eshop ρούχα zic zac - eshop ρούχα

asos - eshop ρούχα

sugar free - eshop ρούχα

toimoi - eshop ρούχα

style-icon-boutique - eshop ρούχα

koolfly - eshop ρούχα made-of-grace - eshop ρούχα

arte piedi - eshop για ρούχα

yoox - eshop για ρούχα

Brandsgalaxy - eshop για ρούχα la redoute - eshop για ρούχα

fullahsugah - eshop για ρούχα

Factory Outlet - eshop για ρούχα

 

Τα καλύτερα eshop για ρούχα – Ανδρική ένδυση

menswear

 

asos Factory Outlet
yoox koolfly
Brandsgalaxy la redoute
man & manetti

 

Τα καλύτερα eshop για ρούχα – Παιδική ένδυση

BoysAndGirlsShop-via-Stylejuicer02 - Αντιγραφή

 

mini raxevsky 1 la redoute
yoox Factory Outlet

 

Καλές αγορές λοιπόν!!