Τελετή Αγιασμού στο νέο κτίριο της ΔΕΥΑΔΔ στη Χαλάστρα


Σε μια σεμνή τελετή λόγω μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο νέο κτίριο της ΔΕΥΑΔΔ στη Χαλάστρα

Το νέο της κτίριο εγκαινίασε η ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα, την προηγούμενη εβδομάδα. Στο κτίριο το οποίο βρίσκεται στην Χαλάστρα, έχουν μεταφερθεί εδώ και λίγους μήνες οι υπάλληλοι και το διοικητικό προσωπικό της εταιρείας. Η επιχείρηση βρίσκεται σε διαδικασία ανασυγκρότησης με βασικό στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, την άμεση επίλυση όλων των τεχνικών ζητημάτων που προκύπτουν λόγω παλαιότητας του δικτύου και την μείωση του χρέους των 14 εκατομμυρίων που έχουν συσσωρευτεί στην επιχείρηση από προηγούμενα έτη.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ, Σπύρος Σταματάκης τόνισε στην δήλωση του οτι με τη βοήθεια του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζομένων έχει αρχίσει η νέα εποχή της επιχείρησης με σκοπό το όφελος των δημοτών σε όλο το δήμο Δέλτα.

Στην τελετή του αγιασμού έδωσαν το παρόν οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρύσα Γεωργιάδου, Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας Φάνης Αλμπάνης, Χαλάστρας Αχιλλέας Χαντές, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Βαλάρης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χαλάστρας Μαρία Παπαδημητρίου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Κωνσταντίνος Δουσδαμπάνης και αντιπροσωπεία εργαζομένων στη ΔΕΥΑΔΔ.

 

Τι γίνεται με τα παλιά γραφεία της ΔΕΥΑΔΔ στην Χαλάστρα;

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Δέλτα υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας αποκέντρωσης των υπηρεσιών που επιχειρείται έχει ήδη ληφθεί απόφαση ώστε ο αύλειος χώρος του νέου κτιρίου της ΔΕΥΑΔΔ να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει έναν σταθμό οχημάτων της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας για να γίνεται η αποκομιδή απορριμμάτων των δημοτικών ενοτήτων Χαλάστρας και Αξιού με πιο αποτελεσματικό τρόπο.