Τελικά ποιος είναι ο πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Ιωνίας;


Είναι γνωστό ότι στις εκλογές ενίοτε ακούγονται και υπερβολές και ψέματα αλλά να προσπαθείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με ψεύτικες ιδιότητες είναι λίγο παραπάνω από ένα μικρό ψέμα.

Στην πρόσφατη παρουσίαση υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού Ώρα Ευθύνης και σε μια στιγμή πλήρους ανευθυνότητας την ώρα που προσφωνούσαν τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Γλώσση, αποφάσισαν να του δώσουν και μερικές ιδιότητες που δεν έχει! Σε εκείνη την στιγμή της ανευθυνότητας, προσδόθηκε στον Γιώργο Γλώσση η ιδιότητα του προέδρου του Τ.Ο.Ε.Β., θέση στην οποία από το 2017 βρίσκεται ο Φώτης Κιουτσούκης.

Αγαπητοί μου αναγνώστες δεχόμαστε από τώρα όλα τα ελαφρυντικά και ότι μπορεί να μπερδεύτηκε ο εκφωνητής την ώρα που έλεγε ότι είναι πρόεδρος μέχρι και σήμερα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι με χαρά θα φιλοξενήσουμε την δήλωση σας στην οποία θα αποκαθίσταται η αλήθεια και θα αναφέρετε ότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε ο Γιώργος Γλώσσης ως ο σημερινός πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β., θέση την οποία όπως είπαμε κατέχει από τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Φώτης Κιουτσούκης.