Δελτίο τύπου – Ανακοίνωση του Γιώργου Γλώσση


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα Γιώργος Γλώσσης μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου

Με αφορμή το άρθρο μας “Τελικα ποιος ειναι ο προεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Ιωνιας;” ο υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα κ. Γιώργος Γλώσσης μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου.

Όπως αναφέρουμε και στην τελευταία παράγραφο του παραπάνω άρθρου μας “Αγαπητοί μου αναγνώστες δεχόμαστε από τώρα όλα τα ελαφρυντικά και ότι μπορεί να μπερδεύτηκε ο εκφωνητής την ώρα που έλεγε ότι είναι πρόεδρος μέχρι και σήμερα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι με χαρά θα φιλοξενήσουμε την δήλωση σας στην οποία θα αποκαθίσταται η αλήθεια και θα αναφέρετε ότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε ο Γιώργος Γλώσσης ως ο σημερινός πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β.“.

Αυτούσιο το δελτίο τύπου όπως μας το έστειλαν:

Είναι άνανδρο και ανέντιμο να πέφτω θύμα σχολιασμού κακοπροαίρετων συμπολιτών μου, οι οποίοι αναπαράγουν σχόλια και δημιουργούν λαθεμένες εντυπώσεις από ένα καθαρά λεκτικό σφάλμα, ενός φίλου ο οποίος ευγενικά προσφέρθηκε να προσφωνήσει εμένα προσωπικά, την ημέρα της ιδρυτικής διακήρυξης και να αναφερθεί στο βιογραφικό μου.
Παραμένω μέλος στο Τ.Ο.Ε.Β Μαγνησίας και συνεχίζω να προσφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου.
Τέτοια σχόλια δε συνάδουν με την ποιότητα του χαρακτήρα μου.
Κάνω υπομονή τόσες ημέρες, αλλά όλα έχουν ένα ΤΕΛΟΣ!!!
Θα είμαι πάντα απέναντι σε σχολιασμούς, μεθοδεύσεις και συμπεριφορές που σκοπό έχουν να σπιλώσουν εμένα τον ίδιο, τους υποψηφίους μου και κάθε ανυποψίαστο πολίτη…

Γεώργιος Γλώσσης