Θ. Καράογλου: «Να “πέσουν” τίτλοι τέλους στην ανομία»


Παράσταση διαμαρτυρίας στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με  αίτημα να βρεθεί άμεσα λύση στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με την κατάληψη  της Πανεπιστημιούπολης του Α.Π.Θ. από μέλη του “No Border Camp”

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με  αίτημα να βρεθεί άμεσα λύση στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με την κατάληψη  της Πανεπιστημιούπολης του Α.Π.Θ. από μέλη του “No Border Camp”,   πραγματοποίησε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος  Καράογλου,  μαζί με τους συναδέλφους του Βουλευτές Σταύρο Καλαφάτη, Κώστα  Γκιουλέκα, Γιώργο Γεωργαντά και Γιώργο Βαγιωνά.

1

Οι Βουλευτές της Ν.Δ. από τη Μακεδονία κάλεσαν τον κ. Τόσκα να αναλάβει τις  ευθύνες του και να παρέμβει δυναμικά, προκειμένου να “πέσουν” άμεσα τίτλοι τέλους  στην ανομία που έχει μετατρέψει τους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης σε… κάμπινγκ “αλληλέγγυων”.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Καράογλου μετά τη συνάντηση: «Εδώ εδώ και μη παρέκει.  Η κατάληψη της Πανεπιστημιούπολης του Α.Π.Θ. από μέλη του “Νο Border  Camp” αποτελεί ντροπή για τη Θεσσαλονίκη, για αυτό και καλέσαμε τον αρμόδιο  Υπουργό να βάλει τίτλους τέλους στην ανομία. Η ανεξέλεγκτη δράση των  “αλληλέγγυων” οδηγεί στην απαξίωση τόσο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης, όσο και το κέντρο της πόλης μας, ενώ οι εικόνες που προβάλλονται  καθημερινά εκθέτουν τη χώρα διεθνώς».

Κράτα το