Θα διανέμονται μάσκες για τους επιβάτες ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ που δεν έχουν μαζί τους


Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης θα προμηθεύσει τον ΟΑΣΘ και στο ΚΤΕΛ μάσκες προκειμένου να διανέμονται σε επιβάτες που βρίσκονται εντός των λεωφορείων και δεν έχουν μαζί τους, σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας.

Ο ίδιος είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North, πως άμεσα σχεδιάζεται να τοποθετηθούν  εντός των λεωφορείων αυτοκόλλητα με τους κανόνες που πρέπει να τηρούν οι επιβάτες εντός των οχημάτων. Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα οι περισσότεροι επιβάτες φορούν μάσκες και κρατούν αποστάσεις, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι απείθαρχοι. Σημείωσε πως καθημερινά πραγματοποιούνται έλεγχοι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί τηρούνται μέσα στα λεωφορεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης των λεωφορείων του ΚΤΕΛ στην αστική συγκοινωνία Θεσσαλονίκης. «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί υλοποιήθηκε σχεδιασμός» σημείωσε. «Όταν αυξηθεί η επιβατική κίνηση μετά την λήξη των πολλών δυσκολιών του κορωνοϊού θα ικανοποιηθούν όλο και περισσότεροι πολίτες» είπε ο κ. Τόσκας.

 

Πηγή: voria.gr