1ο ΕΠΑ.Λ Σίνδου: Βράβευση άριστων μαθητών & μαθητριών έτους 2022 – 2023 από την Hellenic Energy


Τη Δευτέρα, 25/09/2023 και ώρα 17:30, στη Μονή Λαζαριστών, στη Σκηνή Σωκράτης , η HELLENIC ENERGY/Proud of Youth 2023, βράβευσε τους άριστους μαθητές και μαθήτριες των ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ. των δήμων Δέλτα , Ευόσμου, Κορδελιού και Μενεμένης , οι οποίοι την σχ. χρονιά 2022/23 αρίστευσαν και πέτυχαν τον στόχο τους με την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές σχολές της χώρας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ομίλου Παπαθανασίου Ιωάννης, ο οποίος “άνοιξε” την εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ο δήμαρχος του δήμου Δέλτα κ. Ιωαννίδης και εκπρόσωποι των άλλων δήμων της Δυτικής Θες/νίκης , ο κ. Γιουτίκας και η κα Πατουλίδου ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τιμώμενα πρόσωπα οι μαθητές και μαθήτριες με τους περήφανους γονείς τους και Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ και ΓΕ.Λ. ως εκπρόσωποι των σχολείων.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου.

Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, όμορφη με θετικά μηνύματα προς τα παιδιά.

Στιγμές από την εκδήλωση & και με την ευκαιρία αυτή ας ξαναθυμηθούμε τους άριστους/ες μαθητές & μαθήτριες του 2022-2023 οι οποίοι πέρασαν σε Πανεπιστημιακές σχολές της χώρας μας, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν ανάμεσα στους βραβευθέντες.

 

Ακολουθεί η λίστα των άριστων μαθητών όπως μας την έστειλε το 1ο ΕΠΑ.Λ Σίνδου:

 

*Ευχαριστούμε το 1ο ΕΠΑ.Λ Σίνδου για την αποστολή των πληροφοριών & των φωτογραφιών