Στο 1o ΕΠΑ.Λ. της Σίνδου, ο γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Δια Βιου Μάθησης του ΥΠΑΙΘΑ, κος Γεώργιος Βούτσινος


Σήμερα, Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023, επισκέφτηκε το σχολικό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σίνδου, 1ου ΓΕ.Λ. Σίνδου, Ε.Κ. Σίνδου & ΔΙΕΚ Σίνδου, ο Γεν. Γραμματέας Ε.Ε.Κ. & ΔΒΜ του ΥΠΑΙΘΑ κος Βούτσινος Γεώργιος με την διευθύντρια του γραφείου του κα Πισλή Κωνσταντίνα και Κυρίμης Διαμαντής

Ιδιαίτερη τιμή & χαρά για το 1ο ΕΠΑ.Λ Σίνδου και τον δήμο Δέλτα. Ιδιαίτερη χαρά όμως ειδικά για το 1 ΕΠΑ.Λ. Σίνδου, ως ένα από τα δύο σχολικά συγκροτήματα της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης που επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του.

Περιηγήθηκε στο κτίριο, στις εργαστηριακές αίθουσες, το σημαντικότερο όμως ήταν η εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε μαζί του.

Παρόντες ήμασταν οι Διευθυντές και οι Υποδιευθυντές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σίνδου η Διευθύντρια Σαββίδου Αντιγόνη και ο Υποδιευθυντής Καρύδας Χρήστος, εκ μέρους του ΕΚ Σίνδου ο Δ/ντής Χατζόπουλος Δημήτριος και ο Υποδ/ντής  Σπάσος Μιχάλης και εκ μέρους του ΔΙΕΚ Σίνδου , η Δ/ντρια Κολυβά Κωνσταντίνα και η Υποδ/ντρια Πιάρα Μαρία.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.