Νικητής ο Ιωνικός στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου


“Χορταστικό” το παιχνίδι στο Καλοχώρι.

Ένα πολύ όμορφο από πλευράς θεάματος παιχνίδι διαδραματίστηκε σήμερα στο Καλοχώρι, με τον Ιωνικό να παίρνει το διπλό επί του τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου, χάρη στο τελικό 2-3.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, απειλώντας δις σε διάστημα ενός λεπτού. Μόλις στο 2’, ο Λαγκώνας εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Πλάνος απέκρουσε, αλλά ο Ιασόπουλος που πήρε το ριμπάουντ σούταρε ψηλά, άουτ, ενώ στα «καπάκια» (3’) ο Καρατζίδης εξαπέλυσε έναν κεραυνό από πολύ μακριά, με τον Πλάνο να επεμβαίνει εκ νέου με τις γροθιές του. Η απάντηση του Ιωνικού ήρθε στο 13’, όταν ο Κεχαγιάς χάρη στην επιμονή του απέσπασε τη μπάλα από τον Hysa, πάτησε περιοχή και «έσπασε» στον Μανελίδη που δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-1. Λίγο αργότερα (19’) ο δημιουργός του προηγούμενου γκολ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, ωστόσο σημάδεψε εκτός εστίας. Ακολούθως (20’) οι Καλοχωρίτες απώλεσαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν, καθώς ο Cela πραγματοποίησε μια υπέρχοη κούρσα και σέρβιρε την κατάλληλη στιγμή για τον Ιασόπουλο, ο οποίος φάτσα με τον Πλάνο αστόχησε. Στο 29’ ο Κεχαγιάς τροφοδότησε εκ νέου τον Μανελίδη και εκείνος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας παράλληλα προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του, 0-2. Στο ύστατο αξιόλογο στιγμιότυπο του πρώτου μέρους (34’) ο Κεχαγιάς ξεπέρασε τρεις αντιπάλους, όμως η τελική προσπάθεια ήταν αδύναμη και ο Μαλέσιος μπλόκαρε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ελαφρώς νωχελικά και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 73’ για να δούμε κάτι αξιοσημείωτο. Σε εκείνη λοιπόν τη χρονική περίοδο ο Κόζαρι στην προσπάθειά του να διώξει έφερε τον Κεχαγιά μόνο με τον Μαλέσιο και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτο από τον νεαρό στράικερ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 0-3. Στο 74’ ο Αλέκος Θεοδωρίδης έριξε στην μάχη τον Diop και εκείνος βάλθηκε να τον ανταμείψει άμεσα. Αρχικά (79’) ο έγχρωμος φορ κέρδισε την εσχάτη των ποινών από τον Πλάνο και ο Λαγκώνας ευστόχησε μειώνοντας σε 1-3, ενώ στο 83’ ο Σενεγαλέζος δεν άφησε ατιμώρητο το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με σουτ από το ύψος του πέναλτι ξαναέβαλε τον Μέγα στο παιχνίδι, 2-3. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 87’, με τον Λαγκώνα να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής και το τόπι να περνάει εκατοστά από τη συμβολή των δοκών.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως αμφότερα τα σύνολα ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής των Δήμα και Κεχαγιά στο 94’.

 

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Α. Θεοδωρίδης): Μαλέσιος, Cela, Hysa (46’ Βελημβασάκης), Παναγιώτη, Τσούλε, Ιασόπουλος, Βασιλειάδης (62’ Κωτούλας), Κόζαρι (74’ Diop), Λαγκώνας, Καρατζίδης, Δήμας

Ιωνικός (Γ. Σαββόγλου): Πλάνος, Πασπαλάς Χ. (74’ Πασπαλάς Ν.), Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος (88’ Αντωνιάδης), Τσαμασλίδης (70’ Γαϊτανίδης), Χατζηαντωνίου, Κεχαγιάς, Κουσιώρας, Μανελίδης (85’ Καλτσίδης), Ελληνίδης, Ασλανίδης

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης Κ. (Ασλάνης – Πασιάμης)

 

Η βαθμολογία:

Screenshot (134)

 

Πηγή: erasitexnika.gr