Αχιλλέας Τριανδρίας-Ολυμπιακός Κυμίνων: 0-5


“Σκόρπισε” την ομάδα της Τριανδρίας ο Ολυμπιακός.

Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Ολυμπιακός Κυμίνων, ο οποίος επιβλήθηκε με το εμφατικό 0-5 του Αχιλλέα Τριανδρίας!

Μετά από δύο εκτελέσεις κόρνερ (μια το Τζήμα, μια του Μαραντίδη), ο Πάγκαλης και ο Αυγέρος, έγραψαν το 0-1 και το 0-2 αντίστοιχα, στα πρώτα δώδεκα λεπτά, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό Κυμίνων. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους «ερυθρόλευκους», με τον Καμπέρι να εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα της μπάλας και με πλασέ να γράφει το 0-3 στο 40′.

Αν και ο Αχιλλέας Τριανδρίας προσπάθησε να αντιδράσει στις αρχές της επανάληψης, με δύο καλές στιγμές στην εστία του Μπαϊμάκη, το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καμπέρι, ήταν και το αποτελεωτικό, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να κάνει το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε από τον Τζήμα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι, έστειλε για πέμπτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού Κυμίνων.

 

 

Αχιλλέας Τριανδρίας – Ολυμπιακός Κυμίνων 0-5

Σκόρερ: Πάγκαλης (3′), Αυγέρος (12′), Καμπέρι (40′, 60′), Τζίμας (75′)

Διαιτησία: Βανδουλάκης (Νατσιόπουλος – Ασλάνης)

Αχιλλέας Τριανδρίας: Ιβανούδης, Λιάρος, Λουιζίδης, Πουρσανίδης, Ζωγράφος, Φιλιππίδης, Τσαβδαρίδης, Μακρόπουλος, Μπολόσης, Ιωαννίδης, Κρυστάλλης

Ολυμπιακός Κυμίνων: Μπαιμάκης, Κυριακίδης, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Σουχασβίλι, Πάγγαλης, Μαραντίδης, Τζίμας, Καμπέρι

 

Πηγή: epsm24.gr