Άδοξη εκτός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Κυμίνων


1-0 από την ΑΕ Ευόσμου

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, η ΑΕ Ευόσμου ξεκίνησε με το… δεξί στο πρωτάθλημα της Α1, κερδίζοντας με 1-0 τον Ολυμπιακό Κυμίνων χάρη στο γκολ του Ραφαήλ Ταραμά.

Ένα ματς όπου παρακολούθησαν πάνω από 350 φίλοι του ποδοσφαίρου και όπου οι δύο ομάδες τον αντάμειψαν με το παραπάνω. Γκολ, κόκκινη, εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες και με πρέσινγκ των «ερυθρολεύκων» στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι παίκτες του Ηλία Ζωμένου ήταν αυτοί που πρέσαραν ψηλά τους «ερυθρόλευκους», δημιούργησαν φάσεις και τελικά έφτασαν στο γκολ με τον Ραφαήλ Ταραμά.

Μετά το γκολ η ΑΕ Ευόσμου συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα δεύτερο γκολ σε φάσεις που βγήκαν με τον Μπατάλη και τον Γιαννιώτη. Για κακή της τύχη όμως, στο 40ο λεπτό, ο Γιώργος Πολυκάρποφ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα πάνω στον Μαραντίδη και κάπου εκεί αναμενόταν η αντίδραση των φιλοξενούμενων.

Μία αντίδραση που άργησε σχετικά να έρθει, μιας και μέχρι το 65′ περίπου, ο Ολυμπιακός Κυμίνων μπορεί να πίεζε για την ισοφάριση, ωστόσο ήταν φλύαρος και δε μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις. Με την ώρα να περνάει, το άγχος μεγάλωνε για τους Κυμινιώτες, οι οποίοι έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες (Mε Μαραντίδη και Τσακίρη) για πετύχουν την ισοφάριση, είτε πέφτοντας πάνω στον πολύ καλό Αβραμίδη είτε βρίσκοντας μπροστά τη καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Βέβαια, ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ είχε και η ΑΕ Ευόσμου, η οποία θα μπορούσε είτε με τον Μπατάλη είτε με τον Ρενάτο, να καθαρίσει το παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές πάντως, πέρα του τελευταίου εικοσαλέπτου, όπου ο Ολυμπιακός πήρε την πρωτοβουλία, η ΑΕ Ευόσμου ειδικότερα στο πρώτο μέρος και στις αρχές του δευτέρου που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έδειξε διαβασμένη αλλά και πολύ καλά προπονημένη.

7

 

MVP: Ο πολυτιμότερος παίκτης  του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Λαφτσίδης. Με συμμετοχή τόσο στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και όντας συνεπέστατος στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Παναγιώτης Λαφτσίδης ήταν ο κορυφαίος. Μαζί του σημαντική προσφορά είχε και ο Γιώργος Αβραμίδης, ο οποίος κράτησε το μηδέν τόσο στο τετ-α-τετ του Μαραντίδη αλλά και σε ακόμα δύο κλασσικές ευκαιρίες τον ερυθρόλευκων.

«ΣΤΡΑΓΑΛΙ»: Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Τσιαουσίδης τα πήγε πολύ καλά. Ίσως με ορισμένα λαθάκια αλλά με γενικότερα δίκαιη διαιτησία και κρατώντας τον πολύ καλό ρυθμό του αγώνα. Το ίδιο και οι βοηθοί Τυριακίδης και Στάγκος που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιου.

5

 

ΑΕ Ευόσμου (Η. Ζωμένος): Αβραμίδης, Λαφτσίδης, Αγαπητός, Πολυκάρποφ, Χατζηκυριακίδης, Καλανίδης (57’ Λάμι), Ντόκου, Ταραμάς, Μπατάλης (70’ Παπατριανταφύλλου), Λαφτσίδης Σ. (46’ Χατζιάρας), Γιαννιώτης (86’ Ζωμένος)

Ολυμπιακός Κυμίνων (Γ. Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Σεΐζης, Τρικαλινός, Τσακίρης, Μεσιάρης (85’ Μπαντής), Αυγέρος, Σουχασβίλι, Κυριακίδης (58’ Πολιανίδης), Μαραντίδης, Τζίμας, Tori (90+ Παπάζης)

Διαιτησία: Τσιαουσίδης (Τυριακίδης – Στάγκος)

 

Πηγή: epsm24.gr