ΚΕΚ Νεφέλη: Ο Δήμαρχος τους προτείνει και αυτοί αρνούνται


Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εκλογή της η διοίκηση Ιωαννίδη δεν έχει καταφέρει να ορίσει εκπροσώπους του Δήμου Δέλτα στο διαδημοτικό ΚΕΚ Νεφέλη, ούτε να εκλέξει διοίκηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ιωαννίδης αρχικά πρότεινε τη θέση του εκπροσώπου στο ΚΕΚ Νεφέλη, σε πρόσωπο από το Καλοχώρι, το οποίο μάλιστα ήταν υποψήφιο με τον συνδυασμό του Δημάρχου.

Ωστόσο το συγκεκριμένο πρόσωπο αρνήθηκε τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση με τη διοίκηση Ιωαννίδη, ούτε επιθυμεί να δοθεί στον κόσμο η εντύπωση πως έχει ευεργετηθεί από τον Δήμαρχο.

Αφού απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια ο Γιάννης Ιωαννίδης απευθύνθηκε σε πρόσωπο προερχόμενο από τη Δημοτική Ενότητα Αξιού, το οποίο κατήλθε υποψήφιο στις εκλογές με άλλη παράταξη. Ωστόσο και αυτή τη φορά η απάντηση που έλαβε ο Δήμαρχος ήταν αρνητική.

Θέσεις όπως αυτή του εκπροσώπου στο ΚΕΚ Νεφέλη, ήταν θέση που προσέδιδε κύρος. Παρόλα αυτά, σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει, καθώς κανείς δεν θέλει να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση, ταυτιζόμενος την ίδια στιγμή τον εαυτό του με τον Δήμαρχο Ιωαννίδη.