Πρώτη συγκέντρωση της παράταξης “Μπροστά Μαζί” του Γιάννη Ιωαννίδη


Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε η παράταξη του Δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ακολουθεί αυτούσιο το δελτίο τύπου, όπως αυτό εστάλη στο deltanews:

“Από έναν εμβληματικό χώρο στο κέντρο των Διαβατών, άρχισε την πορεία της στον δρόμο των Αυτοδιοικητικών εκλογών η παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη .

Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι και όλοι μαζί έστειλαν μήνυμα νίκης ενότητας και προοπτικής για το μέλλον του Δήμου Δέλτα.

Αναμένεται ανακοίνωση 90 υποψηφιοτήτων στις επόμενες ώρες.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης καλωσόρισε τους νέους υποψήφιους και κήρυξε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα της παράταξης του.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης στο μήνυμα του τόνισε:

Ξεκινάμε σήμερα με την πρώτη συνάντηση υποψηφίων, την πορεία προς τις δημοτικές εκλογές.

Έχουμε συγκεντρώσει μια μεγάλη ομάδα νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων, που έχουν αγάπη για τον τόπο, γνώση για τα προβλήματα, σχέδιο με λύσεις, διάθεση δημιουργίας και προσφοράς.
Μοιραζόμαστε κοινές αρχές, αξίες και στόχους. Δοκιμαστηκαμε στη διαδρομή αυτής της τετραετίας με όλες τις αντιξοότητες που διαμόρφωσε ο εκλογικός νόμος, η πανδημία, η χρόνια υποστελέχωση και πετύχαμε πολλά για τα οποία είμαστε υπερήφανοι. Τα επιτεύγματα της διοίκησης μας, παρουσιάστηκαν σε δημόσιο απολογισμό στο δημοτικό συμβούλιο και θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναδεικνύουμε σε όλη τη διαδρομή μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

Ανταποκριθήκαμε στο στόχο της παραγωγής έργου που δίνει προοπτική στον τόπο και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.
Συγκροτήσαμε μια νέα Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη, και επιλέξαμε να την ονομάσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ, ως μια συμμαχία έργου, εντιμότητας και προοπτικής. Έτσι συμπυκνώνουμε και σηματοδοτούμε την κατεύθυνση, την ενωτική διάσταση και το περιεχόμενο, πράγματα για τα οποία θα δουλέψουμε την επόμενη πενταετία. Αυτό το αποδεικνύουν οι πράξεις και οι επιλογές μας σε όλα τα επίπεδα.
Η ευρεία σύνθεση των προσώπων που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο μας και θα δώσουν τη μάχη να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των δημοτών, εκφράζει την πολυμορφία των κοινοτήτων του τόπου μας, της δυναμικής των ανθρώπων και των δυνατοτήτων που ανοίγονται μπροστά μας.

Με αισιοδοξία από το έργο που δημιουργήσαμε και αποφασιστικότητα για αυτά που σχεδιάζουμε να γίνουν, προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ και καλούμε κάθε κάτοικο, δημότη να συμπορευτεί μαζί μας, να συστρατευτεί στο να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο για όλους, να ανοίξουμε τους ορίζοντες του στο μέλλον, με την ποιότητα ζωής που μας αξίζει”