Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα ο Ιορδάνης (Νάκος) Δημητριάδης


Ο Ιορδάνης (Νάκος) Δημητριάδης με το παρακάτω δελτίο τύπου, το οποίο απέστειλε, κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα.

Ο κύριος Δημητριάδης κατοικεί στη Σίνδο, όπου διατηρεί λογιστικό γραφείο.

Ακολουθεί αυτούσιο το δελτίο τύπου:

“Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Είναι κοινή διαπίστωση πως ο Δήμος Δέλτα, ο Δήμος  μας έχει περιέλθει σε λειτουργικό και ποιοτικό τέλμα, με εμφανή τα σημάδια της  στασιμότητας

Ταυτόχρονα η εμπιστοσύνη των πολιτών προς  τις τοπικές  ηγεσίες  έχει κλονιστεί και κυριαρχεί η απογοήτευση και η αποστροφή προς αυτές.

Η κίνησή μας φιλοδοξεί να αποκαταστήσει τη σχέση αυτή, να απαντήσει θετικά στο αίτημα της κοινωνίας για κατάργηση των άγονων διαχωριστικών γραμμών και να υπηρετήσει μια νέα αντίληψη για σύγχρονο και ποιοτικό Δήμο , χωρίς δουλείες σε πρόσωπα και φορείς

Η ταυτότητα μας δεν ετεροπροσδιορίζεται…

Μοναδικός μας αντίπαλος τα προβλήματα του τόπου .

Έχουμε στρατηγική αντίληψη για το μέλλον του τόπου και γνώση

Προϋπόθεση για την υλοποίηση του οράματος  μας είναι μια νέα δημοτική αρχή που να μπορεί να προβλέπει τις επερχόμενες εξελίξεις και να σχεδιάζει το μέλλον με έξυπνες λύσεις , με τη δύναμη της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε  σελίδα!

Γι’ αυτό καλούμε όλες τις δημότισσες και τους δημότες, ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους, να συστρατευθούν μαζί μας στην κοινή μας προσπάθεια!

Ο τόπος έχει ανάγκη από νέα δυναμική με ήθος και νέο ύφος.

Το δικαιούται.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΝΑΚΟΣ)

ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ”