Αυτός είναι ο 39 χρόνος γιατρός από το Κέντρο Υγείας Διαβατών που ασελγούσε στηνα 4χρόνη κόρη του


Αυτός είναι ο 39 χρόνος γιατρός από το κέντρο υγείας Διαβατών που ασελγούσε στηνα 4χρόνη κόρη του

Θύμα σκευωρίας από την εν διαστάσει σύζυγό του ισχυρίστηκε ότι έπεσε ο 39χρονος γιατρός από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες της ότι ασελγούσε στην τετράχρονη κόρη τους. Ο ίδιος αρνήθηκε όσα του καταλογίζουν η πρώην σύζυγος και η πεθερά του, και μάλιστα κατηγόρησε τη μητέρα του κοριτσιού ότι «κατασκεύασε κατηγορίες». Πάντως, ο ίδιος δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή, που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

«Δεν ήθελε να βλέπω το παιδί. Με είχε προειδοποιήσει στο παρελθόν ότι θα έβγαζε απόφαση με την οποία θα μου απαγορευόταν κάθε επαφή μαζί του» φέρεται ότι υποστήριξε στην απολογία του ο 39χρονος, παθολόγος του Κέντρου Υγείας Διαβατών. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήθελε να έχει επαφή με το παιδί του, αλλά η πρώην σύζυγός του αντιδρούσε. Βλέποντας ότι οι συνεχείς εκκλήσεις του δεν είχαν αποτέλεσμα, κατάφερε να εκδοθεί υπέρ του δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία μπορούσε να βλέπει την τετράχρονη κόρη του και να περνούν χρόνο μαζί.

Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή ο 39χρονος βρέθηκε με χειροπέδες, καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του και η μητέρα της τον κατήγγειλαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ότι ασελγούσε στο κοριτσάκι από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν το συναντούσε. Μάλιστα, η μικρούλα περιέγραψε στους αστυνομικούς άσεμνες πράξεις που της έκανε ο πατέρας της!

«Aθεράπευτο μίσος»

«Πρόκειται για σφοδρότατη σύγκρουση μεταξύ του πρώην ζευγαριού, που έχουν ανταλλάξει μηνύσεις. Ο πελάτης μου πιστεύει ότι υπάρχει αθεράπευτο μίσος για τον ίδιο από την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, πριν από περίπου έναν χρόνο μου είχε πει ότι τη θεωρούσε ικανή να κατασκευάσει κατηγορίες, προκειμένου να μη βλέπει το παιδί του» είπε στην «Espresso» o δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Ο ίδιος αναμένεται να καταθέσει αίτημα να εξεταστεί το κοριτσάκι από παιδοψυχολόγο, καθώς ο κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια θεωρεί ότι η κατάθεση του παιδιού στην Ασφάλεια ήταν υποβολιμαία. Οπως υποστηρίζει, ο παιδοψυχολόγος που εξέτασε το παιδί γνωμάτευσε μόνο ότι είναι ώριμο για να δώσει κατάθεση, γι’ αυτό ζητάει εξέταση από ειδικό, που θα πιστοποιήσει αν πράγματι η μικρή ζούσε μαρτύριο στα χέρια του πατέρα της.