Ανανέωση για τον προπονητή και την Σπανού για τους Μακεδόνες


Ανανέωση για τον προπονητή και την Σπανού για τους Μακεδόνες

Σε ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Μανώλη Σκουλικάρη για ακόμα μια σεζόν προχώρησαν η Μακεδόνες Αξιού. Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε ανανέωση συμβολαίου και με την Ελένη Σπανού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας για τις δύο ανανεώσεις συμβολαίου:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μία χρονιά με τον προπονητή Μανώλη Σκουλικάρη. Η περσινή επιτυχία και η επάνοδος στην Α1 επισφραγίζεται με την απόλυτη εμπιστοσύνη της Διοίκησης προς το πρόσωπο του προπονητή μας και γι αυτό η ομάδας μας στα μεγάλα σαλόνια δεν θα μπορούσε να μην τελεί υπό τις πολύτιμες οδηγίες του έμπειρου coach.

Eμείς ευχόμαστε στον Μανώλη Σκουλικάρη να έχει μια επιτυχημένη χρονιά με την ομάδα των Μακεδόνων και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί πολλές επιτυχίες.

Skoulikaris-makedones-coach-0006

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την κεντρική μπλοκέρ Ελένη Σπανού για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Η Ελένη που είναι «στρατιώτης» της ομάδας μας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την επιστροφή των Μακεδόνων στην Α1 Εθνική Κατηγορία, συμβάλλοντας με την εμπειρία και την προσωπικότητά της στην επίτευξη των στόχων των Μακεδόνων στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Εμείς της ευχόμαστε και την νέα χρονιά να καταφέρει να συνδυάσει με επιτυχία την επαγγελματική της δραστηριότητα ως δικηγόρου με τις υποχρεώσεις της ομάδας και να έχει μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

spanou