Απόλυτα επιτυχημένη η πρεμιέρα του Θερινού Σινεμά του Δήμου Δέλτα


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ήμερα του προγράμματος προβολής ταινιών που έλαβε χώρα στο προαύλιο του Λυκείου των Κυμίνων με τους θεατές να τηρούν απαρέγκλιτα τις αποστάσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των διοργανωτών – μελών του ΚΠΟΔΔ για την ταξιθεσία.
Η προβολή άρχισε στις 21.00 με την ταινία «Ευτυχία», με τον κόσμο να απολαμβάνει την προβολή της ζωής της ασυμβίβαστης Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που απέσπασε συνολικά 8 Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Για απόψε το βράδυστις 21.00 έχει προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας Lion King 2: Η ταινία για όλη την οικογένεια περνά το μήνυμα της δύναμης της Αληθινής Αγάπης με υπέροχα κινούμενα σχέδια, αλλά και πολύτιμα μαθήματα ζωής.
Για τις 23:00 στον ίδιο χώρο θα γίνει η προβολή της ταινίας ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ (Le Grand Bleu) μια γαλλική ταινία του 1988 μέρος της οποίας γυρίστηκε στην Αμοργό, στο χωριό της Αγίας Άννας και το μοναστήρι της Παναγίας Χοζιοβιότισσας. Άλλες κύριες τοποθεσίες ήταν το Μαγκανάρι της Ίου, η Αντίμπ στην νότια Γαλλία, και η Ταορμίνα στην Σικελία. Η ταινία γνώρισε εξαιρετικά θετικές κριτικές στην Ευρώπη, και επαινέθηκε.
Οι ταινίες που έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε πολλές προβάλλονται δωρεάν στον κοινό και αποτελούν εξαιρετικές δημιουργίες με ποιοτικά χαρακτηριστικά για να παρέχουν στους θεατές ψυχαγωγία και διασκέδαση.
Ο ΚΠΟΔΔ ακολουθώντας πιστά τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού συνεχίζει τις προβολές των ταινιών με καθημενους σε αποστασεις και σε εξωτερικό χώρο σε προκειμένου να έχουν όλοι οι δημότες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ποιοτικές κινηματογραφικές δημιουργίες.