Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Α.Ο. Άτλας Δήμου Δέλτα


Στους αγώνες “Cosmogym Festival & Contest 2018”.

Με τη συμμετοχή 7.311 αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα έκλεισε η αυλαία για το “Cosmogym Festival & Contest 2018”.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση Γυμναστικής για όλους ξεκίνησε την Τρίτη 19 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 24 Ιουνίου στο Περιστέρι στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος». Το Cosmogym αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Αθλητικής Πολιτιστικής Ένωσης «Γιτάνη» με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα των “Special Olympics Hellas” και του Δήμου Περιστερίου.

Ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ότι άλλο είδος κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης υπάρχει είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα προγράμματα που συμμετέχουν στο Cosmogym.

Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα κατέφθασαν στο Περιστέρι για να συμμετάσχουν στο σπουδαίο φεστιβάλ γυμναστικής παρουσιάζοντας το καλύτερο των δυνατοτήτων τους. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, «το παρών» έδωσαν 230 αθλητές από επτά ομάδες της Θεσσαλονίκης, 150 αθλητές από πέντε ομάδες της Κρήτης (Ηράκλειο, Σητεία, Αγ Νικόλαο, Νέα Αλικαρνασσό) καθώς και εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από το Άργος, τη Σαλαμίνα, τη Λαμία, τη Μακρακώμη, το Αγρίνιο, το Γύθειο, τη Λιβαδειά, τη Χίο, την Κόρινθο, τη Θήβα, το Άστρος Κυνουρίας, το Σχηματάρι, την Αταλάντη, το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Ικαρία, το Αλιβέρι, την Καλαμάτα, την Αττική.

Ανάμεσα στις ομάδες από την Θεσσαλονίκη συμμετείχε και ο Αθλητικός Όμιλος «Άτλας» του Δήμου Δέλτα με 20 από τα κορίτσια του τμήματος Γυμναστράδας και 4 παρκουρίστες κερδίζοντας χρυσό μετάλλιο στον Όμιλο «Ίσθμια». Είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε ζωντανά την προσπάθεια των παιδιών μέσα από την απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου και να απολαύσουμε την βράβευσή τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες σε όλα τα παιδιά και τμήματα του Άτλα!