Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Ολυμπιακό Κυμίνων


Επιβλήθηκε εκτός έδρας του Μακεδονικού.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου στην Ευκαρπία κόντρα στον Μακεδονικό, την δεύτερη συνεχόμενη και δεύτερη – γενικά – στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήταν να μην… αρχίσει ο Ολυμπιακός Κυμίνων που, μετά το 1-0 κόντρα στον ΑΣ Γιαννιτσών, πέτυχε και δεύτερη νίκη στον 2ο όμιλο της Γ εθνικής, φτάνοντας τους 10 βαθμούς και περνώντας ακόμα και την ΑΠΕ Λαγκαδά στην 10η θέση της βαθμολογίας!

Στο 5ο μόλις λεπτό, ο Μαραντίδης απέφυγε και Χαζηκωνσταντίνου και Γαρύφαλλο για να γράψει το 1-0 σουτάροντας στην γωνία του Γουμάγια από το ύψος της μεγάλης περιοχής! Ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό του Νασιόπουλου, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Ο Μακεδονικός δεν κατάφερε να βρει άμεσα απάντηση, με το πρώτο ημίχρονο να κυλά χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Bardhusi μπήκε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι από μαρκάρισμα του Ρακαβίνα, όμως ο διαιτητής Μέγας θεώρησε πως ο παίκτης του Μακεδονικού έκανε θέατρο και του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Ο Μακεδονικός διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με πιο δραστήριους τους Γαρύφαλλο, Καρλόπουλου, Moussa και Τσουκάνη προσπαθούσε να ανοίξει την άμυνα των ερυθρολεύκων, δίχως όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και την δική τους ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν στο 59ο λεπτό, μετά από λάθος του Δούμα, ο Θεοδωρίδης ξέφυγε προς την περιοχή των «πρασίνων» και από πλάγια θέση σούταρε με το αριστερό πόδι, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Γουμάγια.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση, με τον Κρυστάλλη να σεντράρει ωραία στο 69′ και τον Moussa να αστοχεί σε κεφαλιά. Έπειτα, στο 77′, ο Μακεδονικός ζήτησε και δεύτερο πέναλτι, όταν σε τζαρτζάρισμα του Moussa Pokong με τον Ρακαβίνα, ο Καμερούνιος εξτρέμ έπεσε αλλά ο Μέγας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια της φάσης, ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα με πολλούς παίκτες, ο Θεοδωρίδης έστρωσε στον Γιάντσιο που όμως σούταρε άουτ.

Λίγο αργότερα, ο Τσουκάνης πέρασε κάθετη μπαλιά στον Αγγελούδη και εκείνος νικήθηκε σε δυνατό δεξιοπόδαρο βολέ από τον Μπαϊμάκη. Κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων σταματούσε στον τελευταίο και κάθε σέντρα στον Ρακαβίνα, που δεν άφηνε καμιά μπάλα να πέσει στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι έληξε και τα Κύμινα πήραν μια μεγάλη νίκη, φτάνοντας τους 10 βαθμούς και ανεβαίνοντας στην βαθμολογία του ομίλου, στο -1 από τον Μακεδονικό, που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Μακεδονικός (Μπίλης): Γουμάγιας, Χατζηκωνσταντίνου, Δούμας, Τσιαμπάζης, Τσουκάνης, Ζαφειρίδης, Γαρύφαλλος, Moussa, Bardhusi, Αγγελούδης, Ρένο.

Ολυμπιακός Κυμίνων (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Τοπαλίδης, Τρικαλινός, Τσακίρης, Κλάπης, Αυγέρος, Μαραντίδης, Ρακαβίνας, Θεοδωρίδης, Καράμπελας, Τσελέπης.

Διαιτησία: Μέγας (Πιερίας) [Ταγκαλίδης (Πέλλας) – Σαλτσίδης (Πιερίας)]

 

Πηγή; epsm24.gr