Διατηρεί το απόλυτο των νικών ο Καμπανιακός


Επιβλήθηκε του Εθνικού Σοχού.

Μπορεί να παίζει χωρίς καθαρό επιθετικό (έπαιξε με Πολύζο και στο χθεσινό παιχνίδι), να λείπουν οι εναλλακτικές για τη… κακιά στιγμή, ωστόσο ο Καμπανιακός έκανε το 3/3 νικών σήμερα, κερδίζοντας με 2-1 τον Εθνικό Σοχού.

Σε ένα δυνατό και σε γενικές γραμμές ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι το 2-1 του Βασαϊτη, ο Καμπανιακός ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στην αναμέτρηση, με τον «βαπτισμένο φορ» Θοδωρή Πολύζο να ανοίγει ακόμα μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα για τον Καμπανιακό, πετυχαίνοντας το 1-0 με κεφαλιά στο 21ο λεπτό.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στην επανάληψη, με τον Χρήστο Αθανασιάδη να εκμεταλλεύεται τη «γλυκιά» μπαλιά του Γιώργου Σεμερτζίδη και με κεφαλιά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 60ο λεπτό, κάνοντας το 1-1 και ουσιαστικά σκοράροντας για 2η φορά με τη φανέλα του Σοχού σε τρία παιχνίδια.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δε κράτησε πολύ. Μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κουντουρά, ο Νίκος Βασαϊτης βρέθηκε στη πορεία της μπάλας και με προβολή έγραψε το 2-1. Στη συνέχεια, οι Χαλαστρινοί έδωσαν χώρο στον Εθνικό, ο οποίος είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο σουτ που επιχείρησε μετά από ωραία συνεργασία ο Ταχαμτζίδης, ο Μπόικος έδιωξε σε κόρνερ.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ 2-1
Σκόρερ: Πολύζος 20’, Βασαίτης 70’, Αθανασιάδης 60’
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Κ. 

Καμπανιακός:Μπόικος, Παπάζογλου (80΄Τσιότσικας), Αλμπάνης, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, Σιτσιάνης, ΒΑΣΑΙΤΗΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Σαββαίδης, Πολύζος (68΄Πότσι), Κουντουράς (86΄Παπαδόπουλος), Ξανθόπουλος (83΄Ιορδανίδης).

Εθνικός Σοχού: Μαλαμής, Χ΄΄παπαδόπουλος, Ραφαηλίδης, Ντινιώτης, Κισκαμπάνης, Παπαναστασίου, Ρίτσκος, Καραμπατάκης, Καννέλης, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ.

 

Πηγή: epsm24.gr