Διέρρηξαν τις αποθήκες της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου Δέλτα


Στόχος διαρρηκτών έγινε την Κυριακή  το βράδυ το Αμαξοστάσιο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου Δέλτα.

Άγνωστοι εισέβαλλαν στον περιφραγμένο χώρο,  έσπασαν το λουκέτο, και στη συνέχεια παραβίασαν τις κλειδαριές από το φανοποιείο το συνεργείο και την αποθήκη όπου φυλάσσονται  μπήκαν στις αποθήκες και έκλεψαν εργαλεία, φορτιστές, πρέσες, εργαλεία ηλεκτροσυγκόλλησης και άλλα χρήσιμα εργαλεία.

Οι υπάλληλοι στην υπηρεσία καθαριότητας  που πήγαν το πρωί της Δευτέρας στην εργασία τους αντίκρισαν τα σπασμένα λουκέτα και τις παραβιασμένες κλειδαριές  και διαπίστωσαν την κλοπή. Αμέσως ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριάκιδης ο οποίος αφού κατέγραψε τις ελλείψεις και στη συνέχεια υπέβαλλε μήνυση στο τμήμα ασφαλείας της Σίνδου.

«Είναι μια δυσάρεστη στιγμή καθώς με λύπη μας διαπιστώσαμε την κλοπή δημόσιας περιούσιας από έναν περιφραγμένο χώρο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας.  Στις εγκαταστάσεις υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες παρακολούθησης το υλικό από τις οποίες παραδώσαμε στις αρχές και καταθέσαμε μήνυση. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία που έχει αναλάβει τον εντοπισμό των δραστών και την εξιχνίαση της διάρρηξης», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης.