Δήλωση του Δημάρχου Δέλτα κ. Γιάννη Ιωαννίδη για την νέα σχολική χρονιά


Με αφορμή την νέα σχολική χρονιά ο Δημάρχος Δέλτα κ. Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση

Πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς σήμερα και ξεκίνησε με την τελετή αγιασμού στα σχολεία. Ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Γιάννης Ιωαννίδης, επισκέφθηκε το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Σίνδου (βρίσκονται στον ίδιο χώρο).

 

Ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Γιάννης Ιωαννίδης δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα την παρακάτω δήλωση:

 

“Φίλες και φίλοι,

εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων.

Η φετινή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συμπίπτει με την επανεκκίνηση του Δήμου μας.

Στόχος της ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και δικός μου, είναι η αυτή η σύμπτωση να αποκτήσει πρακτικό νόημα και συγκεκριμένο περιεχόμενο με αντίκρισμα στην καθημερινότητα του κάθε σχολείου σε συνδυασμό, με τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής κάθε οικογένειας.

Θεωρώ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, δήμος, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ και βελτίωσης του σχολείου σε όλα τα επίπεδα, της μόρφωσης, της άθλησης, του πολιτισμού, του εθελοντισμού.

Αυτό θα επιτευχθεί με καινοτόμες πρωτοβουλίες περιβαλλοντικής ευαισθησίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και ανοιχτής δημοκρατικής αντίληψης και λειτουργίας.

Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική και ευχάριστη, συμβάλλοντας ο καθένας και η καθεμιά από τη θέση και το ρόλο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της.

Καλή δύναμη σε όλους, εκπαιδευτικούς και γονείς και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του δήμου μας.

Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε θετική πρωτοβουλία.

O Δήμαρχος Δήμου Δέλτα,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ”