“Διπλό” στην Επανομή για τον Ολυμπιακό Κυμίνων


0-1 επί της Αναγέννησης Επανομής

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Ολυμπιακός Κυμίνων παίρνοντας μάλιστα σήμερα ένα δύσκολο εκτός έδρας τρίποντο μέσα στην Επανομή κερδίζοντας την Αναγέννηση με 0-1.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κέρδισε τον χώρο του κέντρου και μέχρι το 40΄ ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ  με μοναδική χαμένη ευκαιρία του Τρικαλινού.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν και βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση χωρίς όμως να κινδυνεύσει άμεσα ο Μπαιμάκης.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε της δυο ομάδες ισόπαλες.

Και η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου βρίσκει τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία  και να φτάνει στο γκολ με τον Δημήτρη Τρικαλινό.
Μπροστά στο φάσμα της ήττας οι γηπεδούχοι βάζουν περισσότερη δύναμη και με μεγάλες μπαλιές προσπαθούν να φανούν απειλητικοί.
Από εκτέλεση φάουλ είδαν την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Μπαιμάκη στο 73΄.και δυο λεπτά αργότερα να χάνουν μοναδική ευκαιρία με τον Τσόχα(απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Μεσιάρης) .

Στα τελευταία 15 λεπτά τίποτα το αξιόλογο καθώς οι φιλοξενούμενοι αντεπεξήλθα ν στις όποιες δυσκολίες του ματς και πήραν ένα μεγάλο τρίποντο που τους βάζει στην τετράδα της βαθμολογίας και μάλιστα με αέρα.

Αναγέννηση Επανομής  (Τσορακλίδης):  Ζαχαριάδης, Αλεξάκης, Σπανός, Ζησόπουλος Π., Τέλλος Θ. (82′ Τέλλος Γ.), Τσίλης, Ζησόπουλος Α., Σουλιόπουλος (70′ Δάσκος),  Τσούτσης (30′  λ.τρ. Μπαλασάς), Σφυρής (85′ Μπουζάς), Τσόχας

Επίσης αγωνίστηκαν οι Μπαλασάς, Δάσκος και Μπουζάς.

Ολυμπιακός Κυμίνων (Νασιόπουλος): Μπαιμάκης, Κυριακίδης, Πολιανίδης, Σείζης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Μαραντίδης, Τρικαλινός, Πάγγαλης, Τζήμας, Πότσι

Επίσης αγωνίστηκαν οι Καμπέρι, Σουχασβίλι και Νερσεσιάν

Διαιτησία: Χανίδης (Πάτρας-Μερκενίδης Α.)

 

Πηγή: kampaniasports.gr